Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[# 0.1.6.4] Gaisrinės darbo papildymas

Dwayne Bond

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne_Bond

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas bus apačioje.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Apačioje.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nėra.



Gaisrinės darbo papildimas 1 variantas,
(Automobilių gesinimas ; Gaisrinės darbas būtų tikroviškesnis bei įdomesnis.)
~ 0.1 - Gaisrininkams atsirastų nauja komanda. Būtų galima pasirinkti du variantus , /pradetidarba >> Gesinti namus arba Gesinti automobilius.
~ 0.2 - Gaisrininkas pasirinkęs >> Gesinti automobilį, jam būtų duodamas laikas ir atsirastų CP. >> Atvykęs į nurodytą CP(gali būti už kaimelių,Los Santose ar San Fierro),jam būtų duodamas gesintuvas ir ,,atspawintas'' degantis automobilis,gaisrininkas galėtų jį gesint >> Užgesinęs jis gautų atlygį.

~ 0.3 - Jei atvykęs gaisrininkas,neužgestinų automobilio per duotą laiką,jis sprogtų. Ir gaisrininkas privalėtų iš naujo pradėti darbą.
~ 0.4 - Tai paįvairintų gaisrininkų darbą ir būtų įdomiau,kadangi gaisrininkų darbą dirba naujokai,tai padėtų išlaikyti žaidėjų skaičių,kadangi tai būtų įdomu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gaisrinės darbo papildimas 2 variantas,

(NPC boto išgelbėjimas ; Gaisrinės darbas būtų tikroviškesnis bei įdomesnis.)
0.1 - Gaisrininkams atsirastų nauja komanda. Būtų galima pasirinkti du variantus , /pradetidarba >> Gesinti namus,Gesinti automobilius arba Išgelbėti žmogų.
~ 0.2 - Gaisrininkas pasirinkęs >> Išgelbėti žmogų, jam atsirastų CP. >> Atvykęs į nurodytą CP(vienas iš namų),jis turėtų užgesinti namą iš išorės su gaisrinę, tada turėtų eiti į namo vidų ir gesinti viduje. Galiausiai viską užgesinęs jis turėtų paimti NPC Botą ir jį išnešti į lauką.
~ 0.3 - Taip pat galima būtų prailginti darbą, kad reikėtų NPC botą vežti į ligoninę,bet galima šito ir nedaryti.

0.4 - Tai paįvairintų gaisrininkų darbą ir būtų įdomiau,kadangi gaisrininkų darbą dirba naujokai,tai padėtų išlaikyti žaidėjų skaičių,kadangi tai būtų įdomu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl automobilių degančių sutinku, tai būtų lyg taksi darbe su lagaminėlių gabenimu, kaip papildoma veikla ir darbo paįvairinimas, tačiau dėl to NPC boto išgelbėjimo nemanau, kad tai reikalinga, visų pirma per daug veiklos irgi nebus gerai, nes namų ir verslų gaisrai jau yra, visų antra tai nelabai įmanoma sukurti iš sisteminės pusės, nes padaryti pernešimą iš interjero į lauką yra didelis darbas ir dėl to gali atsirasti papildomų serverio klaidų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.