John_Khalifa 22 Parašė Birželis 6, 2016 SVEIKI, artėja laikas kai jau greitai žaisim kaši. Ir aš noriu pasiteirauti kas laimės? I mano nuomonė būtų LIETUVA. Rusijos_Tevas Regular_Option 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Birželis 6, 2016 Jei apie olimpines šneki tai dar anksti šnekėt kas laimės, o laimės tai cj kad JAV Rage Assassin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 6, 2016 Mhm turiu kelias komandas kurios laimes t.y Jav,Ispanija,Prancuzija,Serbija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Birželis 6, 2016 Aišku kad Lietuva, manau kiek vienas tikras Lietuvis palaikys savo šalį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martin_Hibrid 1 Parašė Birželis 6, 2016 Aš savo šalį palaikau Lietuva! John_Khalifa 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Birželis 6, 2016 Paraše apie futbolą, dabar tu apie krepšinį? Nu Ispanai kokie arba Lietuviai gali Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Khalifa 22 Parašė Birželis 6, 2016 Aš savo šalį palaikau Lietuva! MLDC Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jekasikapi 31 Parašė Birželis 6, 2016 (redaguota) as, o kas Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Liepa 15, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Staska_Deagle 7 Parašė Birželis 6, 2016 Aš savo šalį palaikau Lietuva! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marka_Karka 8 Parašė Birželis 6, 2016 Aš manau laimės Lietuva arba Ispanija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Jucius 836 Parašė Birželis 7, 2016 Nu, ką dur nas klausymas, nepyk bet ir kiek belauktum šio čempionato, vieninteliai favoritai yra Amerikiečiai, nes kol kas tikrai nėra jiems nei vieno lygaus varžovo šiose Olimpinėse žaidynėse, jų žaidimo stilius yra tikras NBA dominavimas prieš kiekvieną komandą. Kaip nori pamatyti gražių epizodų, įsijunk bet kurias Amerikiečių rungtynes ir jų pamatysi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
*Jason_Strike 0 Parašė Birželis 7, 2016 Na aš už Lietuva, bet žiūrėsim kaip bus, arba čj vėl ims 2 vietą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Birželis 7, 2016 (redaguota) Lietuva 4 laif!! Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Liepa 15, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Birželis 7, 2016 Palaikau savo šalį LIETUVA! . Srr, negaliu už kitą sirgti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kafka 93 Parašė Birželis 7, 2016 Palaikau Lt bet manau kad pirmos vistiek nepaeis pasiimt nu bet vistiek 2vt lt turėtu paimt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Quattro 260 Parašė Birželis 7, 2016 Kadangi klausia kas laimės , niekaip negaliu sau prieštaraut , kad tai bus JAV rinktinė. Žinoma , LIETUVA yra mano favoritė , ir , tikrai NORĖČIAU , kad ji laimėtų auksą , bet , naivu tikėtis , kad tokios JAV rinktinės žvaigždės galėtų pralošt. 1 - JAV. 2 - LIETUVA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Birželis 7, 2016 Mano manymu Lietuva pateks į finalą bet vistiek palaikysiu savo gimtinė !!! Artur_Afganistan Pablo Bandit Denis` 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Birželis 7, 2016 As tai manau,kad Barca laimės. Nes visur kitur randonu pilna,masės pririnkta ir kiti cyteriai. Buvau viena prigaves su aimu. (cia ne prikolai) Jarek_Quattro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pain_Maker 0 Parašė Birželis 7, 2016 Jei olimpinės tai 1. JAV 100proc (dėl curry nes tas šaudo lempas į krepšį) 2. Ispanija (Dėl Gasol nes dopingus rys ir vėl užmėtys) 3. Gal ir lietuva arba prancūzija jei kažką įrodys galbūt ir serbai su turkais P.S užtektu paimti NBA Golden States Warriors ir jie imtu 1 vieta olimpinėse Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras. 16 Parašė Birželis 8, 2016 Gerai būtų patekti į finalą, tačiau ten JAV rinktinė sau turnyro pradžioj vieta užsirezervavo, tai manau į mažąjį finalą tikrai pateksim, ir ten paimsim bronza. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lance_Nexo 29 Parašė Birželis 8, 2016 Kašis yra skirtas noob'mas. Futbolas geriau . Lietuvos Bananų Rinktinė Bus Paskutinioje Vietoje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 8, 2016 Kašis yra skirtas noob'mas. Futbolas geriau . Lietuvos Bananų Rinktinė Bus Paskutinioje Vietoje Tu nebegerk kada fūlęę fuuu p.s neduok dieve atsitrenktų kokią musė tai cj visa spec. gelbėjimo tarnybą sulektų.. fūlę dramos teatras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor'Vernik 62 Parašė Birželis 8, 2016 Kašis yra skirtas noob'mas. Futbolas geriau . Lietuvos Bananų Rinktinė Bus Paskutinioje Vietoje Nu ir kuo gi jis geresnis papasakok ponas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lance_Nexo 29 Parašė Birželis 8, 2016 Nu ir kuo gi jis geresnis papasakok ponas. Įdomesnis ir labiau populiaresnis, negu krepšinis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 8, 2016 Įdomesnis ir labiau populiaresnis, negu krepšinis Cia tu sneki lietuvos mastu kad fule populeresnis? :DDDDDDDDDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose