Mantas_Verone 638 Parašė Birželis 8, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeff_Soprano • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Bp_Firma 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Soprano 0 Parašė Birželis 8, 2016 wtf? as net moco neturejau negali buti kad cia as gal nupiso acc. patikrinkit logus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Soprano 0 Parašė Birželis 8, 2016 nupiso mano accounta čia ne aš wtf ? aš net moco neturėjau galit pažiūrėt ipu prisijungimus prie mano accounto Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Birželis 11, 2016 Neatblokuotas, Jūsų vartotojas yra visiškai apsaugotas nuo vagysčių iš mūsų pusės, o už slaptažodžių atskleidimą iš jūsų pusės mes neatsakome, nes pas mus jūsų slaptažodžiai yra koduojami, todėl sužinoti jūsų slaptažodžius kiti žaidėjai gali tik iš jūsų pusės. Tai reiškia, jog dėl tokių atvėjų esate kalti patys. Eligijus_Rose Egidijus_Bumeris 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose