Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.4] Pasiūlymas ridos kėlimo kontraktas.

Jarek_Fushion

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jarek_Fushion


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau į serverį įdiegti tokią sistemą, kaip ridos kėlimo kontraktas. Tai būtu manau /siulaukrida Vardas_Pavardė Pinigų suma už kilometrą. Ir žaidėjui sutikti būtu komanda /sutinkukrida - informacija. O jei nori nutraukti kontrakta /nutrauktikrida - priežastis. Turbūt supratote idėjos esmę. Ir keliant ridą jei žaidėjas sudaužo transportą iš jo kišenės atskaičiuotu pinigų sumą už transporto sutaisymą..


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus naudinga, nes dabar žaidėjui pasiūlai kelti ridą, žaidėjui paduodi pinigus jau pradeda kelti ir specialiai sunaikina transportą ir panašiai ir tada nebekelia ridos, čia kaip apgaulė


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš esmės įdėja gal ir įdomi , bet pagalvojus kas dirbtu toki darbą? Naujokas jei sudaužytu o jis tikrai sudaužys nes jis naujokas iš ko jis susimokės jei mašina iš salono tarkim? Ir šeip prisiveistu tu mašinu su kosminė rida ir tiesiog tai taptu bonalumas ir niekas į tai neatsižvelgtu. Tarkim man pačiam malonumas vairuoti savo automobilį ir žinoti kad aš prasukau su juo tiek kilometrų ir jis priklauso tik man  :wub:  O šeip puiku kad dalinies įdėjom , bet manau neprigys.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdėja būtu gera jei tu ją sugalvotum pats dabar net komandas tas pačias nukopinai na nežinau kažką panašaus galėtu sukurt bet kas bus pvz kad pasamdai toki kuris pakels ridą ir pradės boomint tą mano transportą na kaip minėjau kažką panašaus galėtu sukurt bet tikrai ne šitaip kaip tu manai nes tavo įdėja ira vogta sugalvok kažką naujo o ne  kopink nuo kitu serveriu arba žmonių aš prieš šitą įdėja tikrai prieš nes ji yra vogta. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu prieš šį pasiūlymą. Kodėl ? Nes jeigu atsiras kažkokie ridų kėlėjai ir mašinų ridos kils, bet ne pačių savininkų jos bus keliamos, parduodant automobilius į ridą žiūrėti bus tiesiog - neverta. Pats malonumas yra pačiam kelti, kai pats keli ridą gali kažkiek suvokti, ar ilgai tu tą mašiną turi, ar trumpai... Norit įdomumo, bet bandot serverį su tokiom idėjom paversti šūdserviu, kelkit patys tas ridas...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.