Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Fantomas Spice

Neaktyvus

  • 28

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Fantomas Spice

  • Gimtadienis 1999.06.28
  1. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fantomas_Spice ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):Sabre, 260 km, juoda išskirtinė spalva, be tune , 1 daužtumas. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 40,000-50,000$. ◘ Papildoma informacija. Galiu ir keisti į transporto priemonė. http://imgur.com/a/e2STb
  2. *Kokios modifikacijos jums reikia?: ENB Grafikos. *Ką turėtų ji keisti?: ENB *Modifikacijos pavyzdys(nebūtina)?: - *Papildomi komentarai?: Kokia gražia ne tamsia , kad kompo stipraus nereikėtu bet ir graži būtų, kad netektu trinti iš kart nes leva, AČIŪ.
  3. Laukiu žmoniu kurie išties ateis ir pasidalins muzika ,nes kolkas vienas liudnai leidžiu laika, laukiu visu ir tikiuosi kad plug prigys GreenSide.
  4. • Jūsų Vardas_Pavarde? Fantomas_Spice • Ką veiksite su prizu? Važinėsiu , tikrai nepraganysiu, dovanu nepragano.. • Kodėl norite laimėti? Būtų puiki motyvacija lykti serveri , ir šeip išties puiku kažka laimėt • Ar tikites laimėti? Viltys durniu motina, o kitaip sakoma , nežaisi nelaimėsi
  5. Sveiki , taigi norėčiau pasidalinti su jumis trumpu klipuku apie e38 740i V8 show carą, išties labai palaikau autorius bei savo bendramiesčius, tikiuosi patiko :wub:
  6. Norėčiau su jumis pasidalinti nauju kuriniu iš Calvin Harris & Rihanna , enjoy
  7. Iš esmės įdėja gal ir įdomi , bet pagalvojus kas dirbtu toki darbą? Naujokas jei sudaužytu o jis tikrai sudaužys nes jis naujokas iš ko jis susimokės jei mašina iš salono tarkim? Ir šeip prisiveistu tu mašinu su kosminė rida ir tiesiog tai taptu bonalumas ir niekas į tai neatsižvelgtu. Tarkim man pačiam malonumas vairuoti savo automobilį ir žinoti kad aš prasukau su juo tiek kilometrų ir jis priklauso tik man O šeip puiku kad dalinies įdėjom , bet manau neprigys.
  8. Tegul sudegs, viskas kas dega.

  9. Siulyčiau pakeist fonus, nepabriežt tos raudonos spalvos nes labai jau akys dirgina , su tekstu bėdu nera, ir sustatyta viskas gražiai , taigi fonas ir spalvos, iš esmės puse velnio, priimk kritika kaip motyvacija .
  10. Gražiai , bet bonaliai , kur jūsų fantazija , bet šaunu kad stengiesi ir tobulieji Padaryčiau visiems kam reikėtu už rep , galit stockus savo siust , rinktis šrifta, arba teksto spalvą bei užrasus

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.