Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 15, 2016 • Hi, šiandien sukūriau avatarų. Ir pamaniau jog temą pildysiu dažnokai, tačiau tai priklausys nuo jūsų. • [V1] - http://imgur.com/a/gH0e5 Johnny Mangano Stephen_Cannabis Lukas_Crimini 5 kiti 8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 15, 2016 oo grazus tikrai nematyti iskyrus viena sekmes kituose darbeliuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Birželis 15, 2016 Nelabai, bet mldc, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kafka 93 Parašė Birželis 15, 2016 Ną neblogų panyčiu yra visaigražus sekmės kurt toliau daugiau neutiru ką pasakyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Birželis 15, 2016 Tikrai gražūs, tik man visada ima abejonės dėl tokių darbų, nes man visados atrodo jog jie iš interneto tiesiog. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Hatch` 1 Parašė Birželis 15, 2016 Labai gražus pasiimiau vieną turbūt prireiks ateityje. Ačiū sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Birželis 15, 2016 Gražūs, bet būtų tobuli jai būtų 150x150 dydžiai ^_^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 15, 2016 Tikrai gražūs, tik man visada ima abejonės dėl tokių darbų, nes man visados atrodo jog jie iš interneto tiesiog. Tikriausiai pagal tave viskas iš interneto :D Žygimantas Bruno_Linn Domas_Exus 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Birželis 15, 2016 Tikriausiai pagal tave viskas iš interneto :D Na nesakyk jog nėra tokių darbų kurie iš interneto pas kitus būna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis Pokemon 1.080 Parašė Birželis 15, 2016 Rėmeliai juodi fuuu, jau geriau išvis be rėmelių daryk gražiau bus arba overlay tokiu gali daryt... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marka_Karka 8 Parašė Birželis 15, 2016 Nėra jie tokie gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Math_Forelli. 14 Parašė Birželis 15, 2016 daugiau kurk luci,ba gausi malkų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fanta 2 Parašė Birželis 15, 2016 Na yra tikrai gerų avatarų keletą su panom paimsiu, gal kada pravers. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 16, 2016 Dėkui visiems, po 3 like atkeliaus update ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei 14 dienų. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose