Zauriz_Reiveris 11 Parašė Birželis 19, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė:Zauriz_Reiveris 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė:Jack_Treapce 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas:2016-06-19. 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Na tai viskas prasidėjo nuo to, kai jis pardavinėjo visai kitą sultan, kuris mane sugundė. sultan kurį norėjau nusipirkti nuotraukos: Įrodymai kad apgavo: Adidas_Junior Deivis_Moralles 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Moralles 34 Parašė Birželis 19, 2016 Srr, už freepost, bet man tokie nevirškinami yra sėdi su adminu ir žaidėjus apgaudinėja, admin draudima tokiam maurui. Torio_Takata Zauriz_Reiveris Sieg_Heil. 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Treapce 11 Parašė Birželis 19, 2016 Pasiūliau mašiną ,tu nusipirkai .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Torio_Takata 5 Parašė Birželis 19, 2016 Pasiūliau mašiną ,tu nusipirkai .. Srr už free post bet koks tu dauns tu supranti ką parašiai? Tu krč suprask, kad jis už melyna sultan pirko o tu jam visai kita pasiūlei. Bandai čia kažka sumest bet *cenzūra* jau yra. Vpš jau nuimt tau admin reikia. Visa prfl panaikint tu pažėk kiek jau rašo dėl tavęs apgavyščių. Atsigauk tu gal jau brisiau blmb. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Treapce 11 Parašė Birželis 19, 2016 Srr už free post bet koks tu dauns tu supranti ką parašiai? Tu krč suprask, kad jis už melyna sultan pirko o tu jam visai kita pasiūlei. Bandai čia kažka sumest bet *cenzūra* jau yra. Vpš jau nuimt tau admin reikia. Visa prfl panaikint tu pažėk kiek jau rašo dėl tavęs apgavyščių. Atsigauk tu gal jau brisiau blmb. Jis pirko Sultan..Aš jam pasiūliau savo Sultan ,už tam tikrą kainą ,jis nupirko ,kokį ar ką ,rodo aprašyme ,kai perki! O ,kad sutiko jis pats kaltas . Atmeskit ir rakinkit temą ,gud luck! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw_Set 52 Parašė Birželis 19, 2016 Sr kad free postinu, bet žmogus pats kaltas kad jis nupirko jei jam pasakė koks daužtumas ar rida t.t jis sutiko ok perku perku ten t.t o jam kai pasiūlė jis nepasižiurėjo kiek daužta ar rida, tai jis pats kaltas, nebendau nieko išvartyt tik tiesiog visada reikia pasižiurėti ir kainą, ridą, daužtumą, kai perki transportą priemonę kurią tau siūlo... tai kad pats kaltas jo bėdos #Treapce 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zauriz_Reiveris 11 Parašė Birželis 19, 2016 Sr kad free postinu, bet žmogus pats kaltas kad jis nupirko jei jam pasakė koks daužtumas ar rida t.t jis sutiko ok perku perku ten t.t o jam kai pasiūlė jis nepasižiurėjo kiek daužta ar rida, tai jis pats kaltas, nebendau nieko išvartyt tik tiesiog visada reikia pasižiurėti ir kainą, ridą, daužtumą, kai perki transportą priemonę kurią tau siūlo... tai kad pats kaltas jo bėdos nesakė nieko. nei ridos, nei dauztumo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Moralles 34 Parašė Birželis 19, 2016 Srr dar kartą už freepost. Treapec nu pridaryk tu savo ta jibala, nesidaryk sau pazoros prieš visą servą, nors jau ir taip esi psidaręs, bet bent jau tylėtum... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw_Set 52 Parašė Birželis 19, 2016 Tai koks tu pirkėjas jei tu nei ridos nei daužtumo neklausi aš išvis tokiam kaip tu sabre ikišes būčiau #Treapce 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Treapce 11 Parašė Birželis 19, 2016 Srr dar kartą už freepost. Treapec nu pridaryk tu savo ta jibala, nesidaryk sau pazoros prieš visą servą, nors jau ir taip esi psidaręs, bet bent jau tylėtum... Jei kažką nori pasakyt ,laukiu kanalė savo Ateisiu į afk ,nemuvinsiu ,nes kanalas smirdėt pradės afk pakalbėsim :** Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Birželis 19, 2016 Jis pirko Sultan..Aš jam pasiūliau savo Sultan ,už tam tikrą kainą ,jis nupirko ,kokį ar ką ,rodo aprašyme ,kai perki! O ,kad sutiko jis pats kaltas . Atmeskit ir rakinkit temą ,gud luck! Tai koks tu pirkėjas jei tu nei ridos nei daužtumo neklausi aš išvis tokiam kaip tu sabre ikišes būčiau Draugeliai jus, baikit viena karta apgaudinet nes viena karta jums taip gali buti tada dar ne taip verksit. Tiesiog gražiai suraskit bendra kalba ir pasikalbekit. Zauriz_Reiveris Deivis_Moralles 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zauriz_Reiveris 11 Parašė Birželis 19, 2016 Draugeliai jus, baikit viena karta apgaudinet nes viena karta jums taip gali buti tada dar ne taip verksit. Tiesiog gražiai suraskit bendra kalba ir pasikalbekit. Na kaip Matei nuotraukose, bandziau, na bet jis nenorėjo draugiškai. Na ir aš šeip, nemėgstu pyktis, bet ką darysi, jis turbūt bandys "atsimazint". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw_Set 52 Parašė Birželis 19, 2016 Tu supranti sakoma atsarga giedos nedaro, tai galėjai pasiklaust koks daužtumas rida. ir kai pasiūlė pažiurėt informacija viską apie tą sultaną... ir vsio jei tu žioplas tai tavo bėdos. mane taip pat apscamino ant 350k ir sultano bet neverkiu nebėgu skūstis ph bus tų šaibų bus tų sultanų.... nieko neturiu bet vėl turėsiu... bet apscamino ne jis kitas čiuvas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Birželis 20, 2016 Kuomet žaidėjas pasiūlo pirkti transporto priemonę, iššoka informacinė siūlomos mašinos lentelė. Tos lentelės dėka žmogus gauna informacijos apie savo pirkinį, ir tuo pačiu sužino, ar visas šitas sandoris nėra kažkokia apgaulė. Na, o vat jūsų situacijoje, jūs tą informacine lentelę tiesiog IGNORAVOT. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose