Lucas_Patriot 1.006 Parašė Birželis 20, 2016 Sveiki. Šią naktį kėliausi žiūrėti paskutinių NBA finalo rungtynių. Patyriau tiek daug emocijų... To pasekoje, šis mano kurtas video jums parodys ką tai reiškia iškovoti titulą savo miestui, tam kraštui kuris tave užaugino bei tiesiog kaip reikia būti fantastiniu atletu ir pavyzdžiu kitiems. LeBron'as tik dar kartą įrodė, kad jis yra vienas geriausių pasaulio žaidėjų, o mano galvoje - pats geriausias. Like, Share, Subscribe. Mister_Crime Denis_Xander Gruzinas_Sampo 10 kiti 13 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Birželis 20, 2016 Rungtynės buvo nuostabios, net nesitikėjau tokios pabaigos, One love Cle. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Birželis 20, 2016 Kiekvienos varžybos stebėtos ir galiu tikrai pasakyt WoW kiekvieną rytą, kad ir sunkiai keldavausi ir palaikydavau Cleveland`ą ir pagaliau po ši tiek metų, jiems pavyko įkopti į viršūnę ir nušluoti buvusius čempionus bei komandą kuri net pagerino sezono rekordą (73-9), bet ne skaičiuose esmė esmė kaip visas vyksta žaidimas, kaip sutaria komandos nariai ir ypač komandos treneris, neveltui šiais metais laimėjo, LEBRON MVP, gl hf next year p.s nežinau kaip jums bent jau man GSW žaidimo stilius nepatinka, žinoma tritaškiai kuriuos įmeta Curry, taip gražu bet kai visi taškai beveik pelnyti per tritaškius, tai man kažkaip neįdomiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 20, 2016 eehh,, gaila kad curry ir kiti vyrai neiskovojo cemp. ziedu nu bet gal kitais metais pasiseks P.S RAPTORS BEST Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Nba 48 Parašė Birželis 24, 2016 Šiaip asmeniškai buvau už GSW, nežinau galbūt klystu, tačiau mano akiai Lebron'as pernelyg pasikėlęs, tad buvau už GSW. Taip, nesiginčysiu, galbūt Curry's irgi pasikėlęs, bet mano akiai buvo kitaip, bet šiaip visas 7 rungtynes buvo gražu žiūrėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose