Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 24, 2016 Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl. Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų! Pažadu kiti avatarai bus įvairesni! Lil_Uzi Sano_Martini Valera_Meladze 8 kiti 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Birželis 24, 2016 Geruliai avatarai šitie dydžiai toki ahuieni lauksim 4. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Birželis 24, 2016 Man tai tie ''juodaodžių'' stiliaus avatarai nepatinka, nes jie per daug tokie ''thug life'' bent jau man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 24, 2016 Nu matau vis tobuleji tobulek toliau kelis pasimsiu i kolekcija aciu tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Birželis 24, 2016 again, again in ma collection thx man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
D'Žydas 12 Parašė Birželis 24, 2016 Ma nigga Pohui tokie +rėp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Moralles 34 Parašė Birželis 24, 2016 Tikrai gražūs avatarai, reiks panaudoti, +rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasha_Dotexe 11 Parašė Birželis 24, 2016 Trečias avatars kosminis, kurk toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daniel_Rose 73 Parašė Birželis 24, 2016 Avatarai tikrai gražūs ir paliko įspūdį. Pasikišiu į savo saugyklą, +rep . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose