Linkolnas Mesijus 51 Parašė Birželis 24, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arturas_Extazy Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016.06.24 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 6 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Supergames.lt <--- NE REKLAMĄ. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ai tiesiog prabuvau 3 metai, tiesiog labai jau pabodo norisi kažko naujo, ir su nauja modifikacija, o ten jau visi viską turi milijonus, viskas ekonomika žlugus, o čia viskas atvirkščiai viskas tik prasideda galima sakyti labai atnaujinimai geri, ir pati modifikacija labai įdomi, o taip pat ir įdomu žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau dauguma, kur maždaug naujokui įmanoma, bet ten rimtesniu tai tikrai nea. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbu gaisrininku, ir nepalieku geriausias uždarbis pagal mane Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nea. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nea. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Nea. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Kartais kaip iškila tikrai reikiamu klausimų, taip kreipiuosi ir atsako. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko, suregavo tik po kokiu 20sec taksistai čia buvo nakti Iš tu išsimintičiausiu akimirku. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pakankama, ir aiškus man. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano nuomone asmeniškai, manau nelabai reikalingą, nes komanda serverio labiau žino ko mums reikia, tad manau visi į tai atsižvelks, nes realiai daug kas rašo, bet nusišneka, nenoriu ne taip parašyt ir nusišnekėt, nes mano nuomone man yra viskas gerai Trinkit_Šita 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 25, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose