Egidijus_Bumeris 485 Parašė Birželis 28, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Falanji_Friux • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Name tag) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Falanji 447 Parašė Birželis 28, 2016 Sveiki, labai apgailėstauju dėl savo padarytų klaidų naudodamas nelegalią programą šiame nuostabiame projekte būdamas Administratoriumi ir rodydamas kitiems savo pavyzdį. Stengiausi šiame projekte padaryti tvarką, kad visiems būtų smagu, kai kuriuos net pralinksminti organizuodamas EVENT iš retų prizų, beabėjo padėti kitiems ištikus problemai. Tačiau, kaip šiandien darydamas tvarką serveryje, teks man ir pačiam būti baudžiamam atsakomybės, kaip aš ir kitus baudžiau. Ankščiau kur žaidžiau ten buvo leistina, šiame projekte perskaitydamas taisyklęs pastebėjau draudžiama. Visi žinome šia taisyklę ir turime ją įsiminti kaip du kart du – Nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Ką draudžiama naudojau, tą ištryniau kartu su kita. Tačiau tai daugiau nebesikartos iš mano pusės ir prisiekiu, kad žaisiu šiame projekte legaliai ir sąžiningai. Prisipažįstu kad naudojau draudžiama programą. Mafijos Senelis Martynas_Kind 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 28, 2016 Anketa tvarkinga Žaidėjui buvo duota rinktis pirktis iš nds arba pirkti unbana , kadangi žaidėjas prisipažino kad naudojo jam buvo suteiktos lengvatos. Žaidėjas pasirinko pirkti unbana. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose