Jery_Santos 16 Parašė Liepa 5, 2016 Sveiki, šioje temoje kelsiu savo avatarus. Gero naudojimo! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Liepa 5, 2016 Yra gražių, bet dydis man nepatinka be to avatarai ne copy paste? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Santos 16 Parašė Liepa 5, 2016 Yra gražių, bet dydis man nepatinka be to avatarai ne copy paste? Tikrai ne, avatarai kurti mano. Galėsiu padaryt ir 150x150. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Liepa 5, 2016 Kam tie remeliai viską gadina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Exus 147 Parašė Liepa 5, 2016 Rėmeliai viską gadiną, dydis šiek tiek perdidelis ir dar labai simple atrodo.. šiaip, sėkmės tolimesniuose darbuose Demarcus_Norwood 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Razor 8 Parašė Liepa 6, 2016 Avatarų yra gerų bet man labiau patinka 150x150 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Santos 16 Parašė Liepa 6, 2016 Avatarų yra gerų bet man labiau patinka 150x150 Ok, kitame atnaujinime būtinai padarysiu 150x150 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Liepa 6, 2016 Stock'ai tai daugumą ne tavo bet darbai pakeisti už tai užskaitau ir radau porą gražių . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Liepa 6, 2016 Na tokie neblogi, bet galėtu biški būti geresni . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Niko. 11 Parašė Liepa 6, 2016 Nebutu remeliu paimciau pora, bet dabar xuinia su tais permatomais *cenzūra*iais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Caravelle 1 Parašė Liepa 6, 2016 Šis dydis man fuiiii 150x150 yra patys gražiausi nekurk šitų didelių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Marcelo 4 Parašė Liepa 7, 2016 Yra daug gražių, bet man netgi labai nepatinka toki dydžiai. Kurk kaip ir Caravelle sako 150x150 būtų labai geruliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 22, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose