Laimis_MOd 1 Parašė Vasaris 20, 2015 Jusu Vardas_Pavarde serveryje: Laimis_Mod Administratoriaus Vardas_Pavarde, kuris jus uzblokavo: Nezinau fotkej bus, arba pats temoj prisipazins. Vilkikas_Slim Uz ka buvote uzblokuotas: Zmogus pajokavo kad uzbanintu mane, ir jis suprato kaip tiesa Ir dejo ban. free ban labiau. Irodymai: www.part.lt/img/928bf713b6215aa0b2821e506c20d273477.jpg Nezinau neveikia man kaskodel nukopijuoti kaska cia daro naujas kompas tai rasiau viska sava ranka atsiprasau. Kaskas daros mano naujam kompui neina paste daryt, nezinau tikiuosi susitvarkysiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vitalikas'Slim 24 Parašė Vasaris 20, 2015 Pataisau: Vitalikas_Slim. Pripažistu suklydau užbanindamas tavę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 20, 2015 Nieko neįsimato per nuotrauką, pataisyk nuotrauką, o Rokas neįmatys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Laimis_MOd 1 Parašė Vasaris 20, 2015 Sakau pas mane kaskas su kompu nemoku dabar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Vasaris 20, 2015 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose