Lukas_Deverci 0 Parašė Liepa 10, 2016 Sveiki visi. Mano vardas Lukas , turbūt jau tai pastebėjote iš forumo username, esu iš vilkaviškio man kolkas trylika metų. Esu gimes 2002/07/23. Lankau Salomėjos Nėries pagrindine mokykla. Esu septintokas. Šiuo metu lankau šaulių būrelį, atstovauju devintajai kuopai. Mano pravardė , kuo labiausiai mane vadina draugai tai Lukše.. Užsiiminėju ir sportu, sportuoju sunkiąja atletika, užsiiminėjau metus futbolu ir dabar nuo žiemos lankau omega sporto sale. Esu linkes labiau sportuoti. Mano gerosios savybės, linksmas, bendraujantis, prikolnas.. Štai ir mano blogosios savybės kartais išsiblaškes, mane labai greitai galima suerzint, mano nervai negeležiniai, prieš kažką darantis , sakantis nepamastau ar tai verta sakyt ar ne. Tai tiek apie mane. Dabar serveryje esu visiškai žalias , mano nick name Lukas_Deverci . Samp'ą žaidžiu šešerius metus su pertraukom. Nenaudoju neleistinų programų, žmonės būna taip kad linkę prie gaujų, arba teisėsaugos.. Man vienodai, ir ten ir ten gerai, tinka man viskas. Serveryje esu dar neužsiregistraves bet vos baigus užpildyti anketa aš iškarto užsiregistruosiu ir manau užpildysiu emigracijos anketą ir pradėsiu žaisti serveryje kaip visi normalūs žmonės. Tai atėjo ta dalis kaip parodysiu savo nuotrauką. http://www.part.lt/img/e82b83cf0219c9532739a1a45e2422ab153.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Marcelo 4 Parašė Liepa 10, 2016 nu zdrv pacanas, dar vienas čiuvas iš vlk tuoj viso vilkano hebrantai susirinks čia. Jai iš šaulių tai Modestą turėtum pažinot ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sergio_Ramos 10 Parašė Liepa 10, 2016 Sveikas atvykęs i serverį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 10, 2016 Sveikas, sekmės tau čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Deverci 0 Parašė Liepa 11, 2016 nu zdrv pacanas, dar vienas čiuvas iš vlk tuoj viso vilkano hebrantai susirinks čia. Jai iš šaulių tai Modestą turėtum pažinot ? Zdarė, pažystu Mode , kaip gi jo nepažinosi vado Sveikas atvykęs i serverį Sveikas. Sveikas, sekmės tau čia. Sveikas,dq. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Saugo 15 Parašė Liepa 11, 2016 Sveikas Sėkmės serveryje Bandyk dominuoti ALFA! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 13, 2016 Sveikas Lukai, malonu su tavim susipažinti, linkiu sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ganja_Wayne 184 Parašė Liepa 23, 2016 Sveikas Lukai, malonu su tavimi susipažinti, sėkmės tau realybėjė bei žaidime! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Junior_Neymar 3 Parašė Liepa 23, 2016 (redaguota) Sveikas, Sėkmės tau šitam projekte Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Rugpjūtis 13, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Liepa 23, 2016 Sveikas Lukai , malonu su tavimi susipažinti , linkiu sėkmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Liepa 24, 2016 priviet bendramiesti ,sveikas atvykęs čia . sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mack 56 Parašė Liepa 26, 2016 Sveikas, malonu susipažinti ! Sėkmės žaidime. Epic Amigo_Kepaso 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Samp_Life 0 Parašė Liepa 28, 2016 sveikas, grazi maike ir as noriu , sekmes tau gyvenime! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose