Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Na turiu savo avatarų kažkiek užrinkęs, tad nieko nelaukęs dalinuosi visais. Jei kam patiks užmeskit +rep, gal padarysiu dar. 1. http://imgur.com/a/qIpBV 2. http://imgur.com/a/rwtZE 3. http://imgur.com/a/OVjKl 4. http://imgur.com/a/vi8dW Pofka_Srd Jamal_Eastbrooks Gytis_Eddye 8 kiti 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mini 41 Parašė Gruodis 20, 2014 Wow pajimsiu tikrai aciu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražūs labai, viena pavoksiu. Sekmės toliau, daryk dar. Ignas Bandito 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 20, 2014 Avatarai visai neblogi tokie puse velnio. Sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Ačiū jums už gerą žodį, Pofką - leidžiu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Gruodis 20, 2014 Gal gali pasakyt kokius efektus naudoji, ką dedi ant avatarų ( jei dedi išvis... ) nes aš dar naujokas ir daug nieko nemoku Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grumpy_Cat 1 Parašė Gruodis 20, 2014 ,Labai gražūs,šaunuolis markeri ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Gal gali pasakyt kokius efektus naudoji, ką dedi ant avatarų ( jei dedi išvis... ) nes aš dar naujokas ir daug nieko nemoku Dedu CC, na žinoma manau supranti apie ką aš kalbu? O jei nežinai tai pasikviesk į skype - markeris. [ su tašku ] pasidalinsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražus avatarai,šaunu kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Ačiū už gerus žodžius, nepagailėkite rep. Suprantate gi situaciją.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Zuokas 19 Parašė Gruodis 20, 2014 Visi avatarai labai patiko, ypač v2. Supranti gi, reikia post'ų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bill_White 3 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražūs avatarai,šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Visus suprantu, ačiū už gerą žodį, žiūriu ir repų yra, bus updeitas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
EmilisArt 1 Parašė Gruodis 20, 2014 Dėkui, labai gražūs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 20, 2014 Dėėėkui! Radau kas man patiko <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Dėėėkui! Radau kas man patiko <3 Užsidėk ir parodyk kaip jis tau tinka! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Gruodis 20, 2014 Yra tikrai geru avatarų, bet kolkas savo pasipuikuosių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražūs avatarai. Šaunu, kad dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Benas_Nike 0 Parašė Gruodis 20, 2014 Grazus avatrai. Spaudziu LIKE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Santos 5 Parašė Gruodis 20, 2014 Gražūs pasiimsiu pora Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Ačiū už gerą žodį, imkite, turėkite, naudokitės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Modern 2 Parašė Gruodis 20, 2014 Du avatarus tavo jau senai esu išsisaugojęs, kadangi radau iš seniau tavo pasidalintus, o iš kitų update dabar išsisaugosiu, nes irgi keletas patiko. Atnaujint galėtum kas kažkiek tai laiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 20, 2014 Du avatarus tavo jau senai esu išsisaugojęs, kadangi radau iš seniau tavo pasidalintus, o iš kitų update dabar išsisaugosiu, nes irgi keletas patiko. Atnaujint galėtum kas kažkiek tai laiko. Atnaujinimas tikrai bus! Aš jį jau ruošiu, renku geriausius. Malonu jog teko jau susidurti su mano avatarais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražūs avatarai, kurk toliau, apdovanoju tave reputacijos tašku Louis Lukas_Markeris John_Juske 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Grazus patiko dauguma kurk toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose