The Soul 1 Parašė Liepa 17, 2016 Žaidžiau samp ir staiga visi nuėjo afk, pradėjo nieko nekraut, aš pagalvojau dingo netas. Einu dabar į serverį man išmetą tai: Jungiausi keletą kartų vistiek rodo tą patį, su internetu viskas tvarkoje, kitus SAMP serverius jungią be problemų. Kas gali būti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Richmond 2 Parašė Liepa 17, 2016 Man irgi tapatį rodo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The Soul 1 Parašė Liepa 17, 2016 Man irgi tapatį rodo Ai tada gali būti problemos su serveriu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Harrington 81 Parašė Liepa 17, 2016 Man tas pats irgi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Beatas 1 Parašė Liepa 17, 2016 Čia visiems tas pats, ko gero nulūžo kažkas, bet greitu metu viskas tūrėtų būti sutvarkyta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The Soul 1 Parašė Liepa 17, 2016 Viskas aišku, galit rakint temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Pure 1 Parašė Liepa 17, 2016 Čia mums visiems taip pat, nulūžo serveris, arba kažkas nulaužė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Marcelo 4 Parašė Liepa 17, 2016 :DDD Ai dbr supratau Nes krč aš man irgi taip buvo.. Žaidžiau krč ir iš oro užlūžo viskas :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker Lee 20 Parašė Liepa 17, 2016 Tai tikriausiai, kad nulūžo, išsigandau jau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Liepa 17, 2016 užlužo servas visiem ta pati meta čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Pure 1 Parašė Liepa 17, 2016 Gruzina be Greensido... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacob_Street 3 Parašė Liepa 17, 2016 Aš ir prisinervinau bet paskui sužinojau kad čia visiem tiek koliojausiu tiek kartų perinstalinau sampą nesinervinkit čia visiem taip yra dabar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wolking_Dead 72 Parašė Liepa 17, 2016 Serveris užlužo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 17, 2016 ČIA VISIEMS SEVRAS PALŪŽO, ZJBS Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 9, 2016 Tema rakinama. Problema rasta ir viskas išaiškinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose