Balan_Possui 116 Parašė Liepa 19, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti į serverį /chronometras. Šį komandą paleistų chronometrą, o parašius dar kartą sustabdytų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų gerai direktoriams per treneruotes, bei gerai būtų event rengejams jeigu daro eventus laikams. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Aidas_Krosas Mad_Edva Kristis_Malibu 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aidas_Krosas 110 Parašė Liepa 19, 2016 Nuostabi mintis, aš visada norėjau sužinoti kiek laiko aš perdžiu. Balan_Possui 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 19, 2016 Aš esu prieš. Viską galima nesunkiai padaryti naudojantis chronometru realybėje, o jei telefono šalia nėra gali laiką skaičiuot su /timestamp. Parašai start į chatą, parodo starto laiką sekundžių tikslumu ir parašai finišavus dar kažkokią žinutę išmeta dar vieną laiką ir taip gali nesunkiai apsiskaičiuot užtruktą laiką be chronometro. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Liepa 19, 2016 Asmeniškai esu prieš., kadangi kiekvieną kartą kai žaidėjas panaudos komandą /chronometras kas kart sukurs po naują timerį, o tai savaime aišku apkraus serverį. O, kaip manai kas būtų jeigu kiekvienas žaidėjas panaudojąs /chronometras komandą nesustabdytas timerio ? Tikriausiai nieko gero. Tad viską geriausia daryti senuoju būdu, naudokime telefonus ir kitas laiką skaičiuojančias priemones. Galbūt ir klystu, bet nuomone palieku Aivarui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose