Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.4] Chronometras

Balan_Possui

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti į serverį /chronometras. Šį komandą paleistų chronometrą, o parašius dar kartą sustabdytų.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų gerai direktoriams per treneruotes, bei gerai būtų event rengejams jeigu daro eventus laikams.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu prieš. Viską galima nesunkiai padaryti naudojantis chronometru realybėje, o jei telefono šalia nėra gali laiką skaičiuot su /timestamp. Parašai start į chatą, parodo starto laiką sekundžių tikslumu ir parašai finišavus dar kažkokią žinutę išmeta dar vieną laiką ir taip gali nesunkiai apsiskaičiuot užtruktą laiką be chronometro.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Asmeniškai esu prieš., kadangi kiekvieną kartą kai žaidėjas panaudos komandą /chronometras kas kart sukurs po naują timerį, o tai savaime aišku apkraus serverį. O, kaip manai kas būtų jeigu kiekvienas žaidėjas panaudojąs /chronometras komandą nesustabdytas timerio ? Tikriausiai nieko gero. Tad viską geriausia daryti senuoju būdu, naudokime telefonus ir kitas laiką skaičiuojančias priemones. Galbūt ir klystu, bet nuomone palieku Aivarui. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.