Jamal Washington 185 Parašė Liepa 19, 2016 Sveiki esu serveryje Jamal_Washington. Tikrasis mano vardas Rokas. Man yra 16 metų. Gyvenu Plungėje. Mano pomėgiai eiti į lauką su draugais, lankyti futbolą. Lankau futbolą jau 9metus. Esu tikrai linksmas žmogus, draugiškas, kartais užsispyręs. Taip esu fainas, bendraujantis. Norint apie mane sužinoti daugiau rašykit į A.Ž. Šita nuotrauka daryta 2015.04.15 Kritika priimu. Matt_Casartelli R_Smailys 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Liepa 19, 2016 Sw seniuk tu kartais ne tas jamal is rylaif? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 19, 2016 Sw seniuk tu kartais ne tas jamal is rylaif? Sveikas seni, taip iš RL R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 19, 2016 Sveikas Rokai, malonu , sekmės tau šiame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 19, 2016 Sveikas Rokai, malonu , sekmės tau šiame serveryje. Sveikas, man taip pat malonu. sėkmės ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
TiesiogMynde 1 Parašė Liepa 20, 2016 Sveikas Rokai,malonu susipažinti,sėkmės šiame serveryje. Kevin_Connor 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 20, 2016 Sveikas Rokai,malonu susipažinti,sėkmės šiame serveryje. sveikas, man taip pat, sėkmės ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian`Ziff 13 Parašė Liepa 20, 2016 ė ne iš rl būsi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 20, 2016 ė ne iš rl būsi iš rl . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Utenos Alus! 5 Parašė Liepa 20, 2016 Sveikas, malonu susipazinti. Sekmes tau ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Dzo 1 Parašė Liepa 21, 2016 Zdarė, mldc kad prisistatai serverio žaidėjams, respect ! sekmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 21, 2016 Sveikas, malonu susipazinti. Sekmes tau ! Sveikas, man taip pat, sėkmės ir tau. Zdarė, mldc kad prisistatai serverio žaidėjams, respect ! sekmės tau. Zdarė, ačiū, tau irgi respect, sėkmės ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ganja_Wayne 184 Parašė Liepa 23, 2016 Sveikas Rokai, šaunu ,kad prisistatei, atsimenu tave ,kai buvom Nortenos gaujoje kažkas tada skrido su mano clover ir sudaužė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Liepa 24, 2016 Sveikutėlis esi iš PLOONGĖS ,malonu susipažinti ,sėkmės tau vaikine. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mack 56 Parašė Liepa 26, 2016 Sveikas, malonu susipažinti ! Sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 26, 2016 Sveikas Rokai, šaunu ,kad prisistatei, atsimenu tave ,kai buvom Nortenos gaujoje kažkas tada skrido su mano clover ir sudaužė Sveikas, malonu susipažinti ! Sėkmės žaidime. Sveikutėlis esi iš PLOONGĖS ,malonu susipažinti ,sėkmės tau vaikine. Sveikučiai visi, malonu ir man, sėkmės ir jums vyručiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Samp_Life 0 Parašė Liepa 27, 2016 Sveikas malonu susipazint, sekmes tau gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 27, 2016 Sveikas malonu susipazint, sekmes tau gyvenime Priviet, dzenkujam very much, good luck to you. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toni'Set 12 Parašė Liepa 31, 2016 zdrw zdrw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 31, 2016 zdrw zdrw Nefrypostink , sveikas ir tau, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kent_Hole 8 Parašė Liepa 31, 2016 Sveikas atvykęs į šį serverį ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Liepa 31, 2016 Zdare, malonu susipažint, gal, gal game į šaudykla koki karta?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 31, 2016 Zdare, malonu susipažint, gal, gal game į šaudykla koki karta?? Zdariou, man irgi malonu, nu dawaij galėsim. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacany'Edvis 26 Parašė Liepa 31, 2016 Sveikas , bus malonu susipažinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 31, 2016 Sveikas atvykęs į šį serverį ! Sveikas , bus malonu susipažinti. Sveiki abudu, malonu ir man. sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose