Eris'Moder 6 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Sveiki, esu šitame serveryje naujokas, o dabar tiesiog norėčiau kad įvertintumėt mano darbus. --- --- --- Iš štai tokio: Į tokį: Atsarginis.lt Titas_Sthanman Victor_Anderson 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacany'Edvis 26 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 3 darbelis gražus. Eris'Moder 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eris'Moder 6 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 3 darbelis gražus. Ačiū! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linkolnas Mesijus 51 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Na visai nieko, man visai patiko tie darbai, tik matosi dar reiktu tikrai kur pasistenkti, bet linkiu sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Karka 1 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Darbai toki šeip sau, turi padirbėti prie teksto derinimo ir jo efektų. Sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Antras darbelis man labiausiai patiko, nors ir nežaidžiu ceis gou vistiek gražu, LIKED. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Titas_Sthanman 57 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Žr gražus, ypač Cs:Go statymai +R3P, tekstas irgi gražus labai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian`Ziff 13 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Tikrai gražūs darbai, asmeniškai trečias labai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Psichas 3 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Sveikas. Pirmo darbelio man nepatiko rėmeliai. Bet labai gražiai atrodo tas ERIKAS FILMS logotipas. Sėkmėa toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Bumer 0 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Na mano nuomone iš visų darbų gražiausiai žiūrėjosi paskutinis. Aišku yra kur tobulėti, anyway spaudžiu žalią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Victor_Anderson 1 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Pirmi trys darbai labai patiko, paskutiniai, bent jau mano akiai, tokie nelabai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 12, 2016 Tikrai gražus gfx darbeliai, spaudžiu +rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Gražus darbeliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Avatarai tikrai verti dėmesio. Šaunu kurk ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Labai patiko pirmasis darbelis, šaunuolis, siek toliau gerų rezultatų ir mums parodyk savo dar geresnius darbelius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose