Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Victor_Anderson

Neaktyvus

  • 9

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Nei čia kažkas puola tave, nei ką, tiesiog ateina čiūvelis, bando kažką pamokyti savo istorijom, kai čia tikrai dauguma sėdi tik iš neturėjimo ką veikti bei taip praleidžia tą laiką. Pats kažkaip spėju ir 10 keltis, pavalgyt, nueit į salę, tik 15 h grįžtu, tada su draugais einam ant turniko porai valandų, po to jau jei nebėra ką veikti, eini porą valandų sampą pažaisti. Ilgiau ten net nėra ką veikti, tad net neįsivaizduoju, kaip tavo atveju tai galėjo tapti priklausomybė ir vpš, kas dėl admino pradėtų apvaginėt senutes ? Jei kaip sakai, kad tikrai istorija, tai tikrai ko gero vienas iš kelių
  2. Nu neįsivaizduoju kas tu toks turi būti, kad taip kabliuotų žaidimas ir ypač samp Istorija mano manymu išgalvota, ko gero, naudojama visuose forumuose, kadangi serverio pavadinimas paryškintas, kad greičiau būtų galima pakeisti. Žodžiu, esi *cenzūra*, jeigu jau tokie šūdai prasideda tau nuo sampo ir tikrai tos pora valandų per dieną sampe nieko nepakeičia, ypač, kai žaidi jau dėl to, kad neturi ką veikt vėlai vakare ar anksti ryte.
  3. Gražu, tik tie vartai kažkaip nepatinka, kur į kiemą įvažiuoti reikia.
  4. Nežinau, kodėl kitiem nepatinka tie rėmeliai, tačiau man jie kaip tik vaizdą pagražina. Šiaip tikrai gražu.
  5. Tikrai rungtynės baisios, tačiau mano nuomone pats Kazlauskas nuo pradžių net nesitikėjo, kad laimėsim arba tiesiog labai rimtai į šias rungtynes nežiūrėjo, kadangi tikrai daug laiko gavo pasižaisti tiek Javtokas, tiek debiutuojantys rinktinėje žaidėjai. Aišku, galėjo stengtis nors ne ant 50 taškų pralaimėti, kadangi čia jau tikrai didžiulė gėda. Tikiuosi daugiau tokių nevykusių rungtynių ar iš viso pralaimėjimų šiose žaidynėse nematysime, kadangi medalius turime iškovoti būtinai.
  6. Pirmi trys darbai labai patiko, paskutiniai, bent jau mano akiai, tokie nelabai.
  7. Tikrai gražu, pats stilius man patinka, kai atsibos dabartinis avataras, reikės kažką iš čia pasiimti

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.