Tommy_Salvatrucha 89 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Sveiki visi katik baigiau daryti parašą nežinojau koki teksta pritaikyti tai pritaikiau šio projekto. Safari_Mesh jason frost Jacob_Smith 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Titas_Sthanman 57 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Gražus darbas, tik foną kitoki galėtum užmesti, užmesiu ryt repą, nes šnd limitas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linkolnas Mesijus 51 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Nelabai man patiko, per tamsus bg, ir ant teksto juoda, manau kažko švesesnio riekėtu, šis darbas nelabai patiko man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Psichas 3 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Sveikas. Fontas netinka, fonas tai pat. Trūksta kokio background'o. Viskas per tamsu. Nepyk už kritiką Sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pinky_Boy 1 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Idk, bet man patiko, toks tamsus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason Smith 2 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Sveikas. Fontas netinka, fonas tai pat. Trūksta kokio background'o. Viskas per tamsu. Nepyk už kritiką Sėkmės toliau. Sv deni blašk, pats avatarus tai kuri gražius, bet apie parašus nieko nematęs iš tavo pusės, nu nežinau ar pats padarytum tokį : Kritikuoti galima tada kaip pats darbą sugebi padaryti tokį ir dar gražesnį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose