Conor_Mcgregor 144 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Sveiki, po ilgo laiko tarpo sugalvojau sukurti darba su Cinema 4D Jaigu patiks dar pakursiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Man tai atrodo nelabai gražiai, vien dėl to kad spalvos kažkaip nesiderina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Biznis_Man 3 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Nenoriu peikti, nes pats nieko gero neesu padaręs, tai galiu pasakyti tik vieną, reikėjo labiau pasistenkti. Lauksime neujesnių darbelių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nenaudojamas... 5 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Tikrai visai neblogas parašas, sukurk vo panašių darbelių su direktoriaus pakvietimu darbais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Nu toks visai nieko, bet kažkaip nelabai žiūrisi man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Titas_Sthanman 57 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Butu gražesnis jai spalvos netokios ryškios. Padaryk žalia bet škt tamsesne ir bus gražiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Man tai kažkaip nelabai tos spalvos kaip sakė bulvitas (no bullying maybe kappa) per šviesios. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cotys Gaming 15 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Mano manymu tas šešelis viską gadina, bet vistiek darbas pusė velnio, sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose