Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mokate elgtis?

Tomas_Gokusan

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki visi, taigi, man reikia trupučiuką pagalbos, kas turite youtube kanalus.

Problema yra tokia... - Aš noriu pasikeisti youtube nickname, iš vieno žodžio, o ne iš dviejų, kaip man pasikeisti? Žiūrėjau visus video iš eilės kitų, bet nieko nerandu, mačiau šitame projekte, kas kelia ten video, moka pasikeisti nickname, todėl, labai prašau, padėkit. Ačiū.

Kita problema tokia, su Sony Vegas PRO 13.

Problema yra tokia... - Noriu įsikelti intro, pasidaryti prieš video intro, ir nežinau kaip, čia tik tiem, kas moka elgtis su youtube/sony vegas'u.

Kuo aš atsidėkosiu? O atsidėkosiu 2REP limitais, kas 1 dieną du kartus užmesiu rep pilnai. Gautus kaškur apie 20 reputacijos taškų. Ačiū.

Kas padės? Iškarto 2REP limitus, bet turėsit padėti ir pasikeisti youtube nickname ir pamokinti elgtis su sony vegas'u. Tad, laukiu atsakymų. Jeigu ką, mano skype yra blackwhite.tomas. Ačiū.



 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kas čia sunkaus? Dėl to intro... Turi intro įkeli intro ir vėliau video įdeti ir keli į youtube. O dėl to youtube pilna youtubej yra patikėk. 

Dėl intro, tai padėjai, ačiū. Gausi 4 REP. O dėl youtubbės, nepadėjai, darau kaip youtubėje, parašau how to rename youtube username ir išmeta daug, bet nė vienas būdas man neveikia.

Dėl VP pasikeitimo , pavardėj kelis kart Space paspausk

Neveikia, spaudžiau šešis kartus ir nieko, rašo užpildykite Vardas Pavardė, buvo vardas DeivisID3 o Pavardė         ( šeši  tarpai ) ir neveikė.

Kiekvienam video, priekį užmesk intro ir tada video užmesk. O dėl pasikeitimo Pavardėje, dėk 6 TARPUS T.Y PVŽ : Vardas: Deividas Pavardė:      ]

Ačiū už sony vegas, gausi 6 REP. O dėl youtube, tai neveiksminga, viską dariau per Google+ ten, kur keičiuosi visada nick į du žodžius, o į vieną žodį kaip, tai niekas nežino taip išeina.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.