Cotys Gaming 15 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Sveiki, štai ir mano video, vertinkit, rašykit ko trūksta: TAIP PAT NAUJA PAMOKA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Sveikas, per kur žaidi gta 5 ? beto gal žinai kaip reikia be PlayStation Store žaisti online kaškaip esu mates youtubei bet neberandu xd. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cotys Gaming 15 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Sveikas, per kur žaidi gta 5 ? beto gal žinai kaip reikia be PlayStation Store žaisti online kaškaip esu mates youtubei bet neberandu xd. Sveikas, žaidžiu per pc. O dėl to parašyk į až. Laukiu pastebėjimų, parašykit ką keisti, nes tai pirmas video tokio tipo, tai laukiu kritikos, ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Gal kada kartu palošt nes irgi lošiu GTA V online. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cotys Gaming 15 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Gal kada kartu palošt nes irgi lošiu GTA V online. Mano cracked versija, nepaeis online :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tishawn_Wilson 2 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Visai neblogas vaizdo įrašas , labiausiai patinko kaip nuo kolno tie žmones krito Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cotys Gaming 15 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Visai neblogas vaizdo įrašas , labiausiai patinko kaip nuo kolno tie žmones krito Ačiū, kitą kartą daugiau įmesiu panašių. Būtų gerai, kad visi parašytų pastebėjimus, klaidas Beto, nauja pamoka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 14, 2016 Tema neaktyvi todėl užrakinsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose