Dovydas_Pro 13 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Taigi sveiki visi. Greenside serveryje žaidžiu jau gana ilgą laiko tarpą ir turiu apie 150'000 patirties taškų. Samp projekte šiuo metu esu žinomas kaip MECHANIKAS. Nusprendžiau sukurti šią temą vien dėl to, kad sužinočiau ką manote apie mane, taip, kad laukiu jūsų nuomonių apie mane, bei mano veiklą greenside samp serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve Stanley 35 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Bandai per sampa primesti kieta su savo darbine car trankai mane, bet neįšeina. Jack_Western 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Freez_Armani 847 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Mldc bendradarbis krc sėkmes toliau seni Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Pro 13 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Bandai per sampa primesti kieta su savo darbine car trankai mane, bet neįšeina. Kažkaip nesu pastebėjęs jog tave trankau, na gal yra buvę 1 kartas kurio nepamenu taip kad ssry Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tough_Egyz 113 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Mačiau serveryje dirbi mechanikų kolkas man nieko blogo nepadarei tad gerai tave vertinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose