Mantas 4.103 Parašė Vasaris 25, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Mirco_Edga • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Air break • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Vasaris 25, 2015 http://www.part.lt/img/daf419d4a370deb5f264d83c43684abe76.png- Keičia ip žmogus ir jungiasi kas 1min Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Benjaminas 20 Parašė Vasaris 25, 2015 Kiek žinau, žmogų bluokojant priežastimi [Čytų naudojimas] ,tai yra privaloma video medžiaga, tuolabiau jis galėjo čia pasibuginti nutrenktas mašinos ar kitaip. Micro_Edga 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 19 Parašė Vasaris 25, 2015 Sveikas, galit neapsimetinėti galite neigti, bet papeikime matosi kaip parduodi dar lyderiui ginklų KULKĄ (1) , įdomu kodėl būtent viena? Tai nepi**** man proto galit prisipažinti jog vaikai CLEO naudojat, Infinity Ammo. Ak jūs vaikučiai pabiručiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Vasaris 25, 2015 Kiek žinau, žmogų bluokojant priežastimi [Čytų naudojimas] ,tai yra privaloma video medžiaga, tuolabiau jis galėjo čia pasibuginti nutrenktas mašinos ar kitaip. Nu, nesvaik gi matos, kad skraido ir tiek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Vasaris 25, 2015 Sveikas, galit neapsimetinėti galite neigti, bet papeikime matosi kaip parduodi dar lyderiui ginklų KULKĄ (1) , įdomu kodėl būtent viena? Tai nepi**** man proto galit prisipažinti jog vaikai CLEO naudojat, Infinity Ammo. Ak jūs vaikučiai pabiručiai. Ryžas tu aš tikrai tau galvą nuskusiu.. Koks aš lyderis nelabai suprantu ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 19 Parašė Vasaris 25, 2015 Nu, nesvaik gi matos, kad skraido ir tiek Vargu, klastojimas nemanau ar yra leistinas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 25, 2015 Anketa tvarkinga.Ateityje naudokite video medžiagą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose