Martynas_Green 20 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Sveiki. Taigi po labai ilgos pertraukos grįžtu prie photoshopo. Darbai šiuo metu nekokie, nes per 2 metus viską pamiršau Mrs Nobody 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasilieku atsarginį. 4 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Tikrai visai neblogi, bet dar yra ko tobulėti. Sėkmės kuriant GFX darbus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Exus 147 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 išimk tą pilką spalvą, jau taip negražiai atrodo... šviesink, dėk blurą, šharpą ir panašiai. daugiau žaisk. Demarcus_Norwood Martynas_Green 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Baudėjas 11 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Mano manymu, tai nelabai orginalūs, bet čia tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Tikrai neblogi avatarai nors ir ne 150x150, bet tikrai dėčiausi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesMarlboro 1 Parašė Rugpjūtis 11, 2016 Man asmeniškai patiko avatarai, pora paimsiu sau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas Gold 0 Parašė Rugpjūtis 15, 2016 Labai daug cc ir sharpen, daryk viską paprasčiausiai ir nereikės tiek daug mb ir bus geresnė kokybė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Nu šitie tai tikrai neblogi avatarai. Tęsk savo darbą toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Ačiū tau Green, man labai patinka tokio tipo avatarai, daugiau tokių ikelk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose