Martynas_Green 20 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Sveiki, taigi dalinuosi savo avatarais, laukiu nuomonių ir kritikos, vertinam Cornall_Worden Fresh_Mint Anglas :3 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cornall_Worden 139 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Neblogi, man patiko. P.S. Paimsiu vieną Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas Gold 0 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 remeliai viska su*cenzūra*a Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Gražus avatarai, berniok, nenustok siekti geresnių rezultatų, tad sėkmės kituose darbeliuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Yra gerų, bet tie rėmeliai viską gadina... Trink rėmelius tada tai bus išvis geri. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Victor_Anderson 1 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Nežinau, kodėl kitiem nepatinka tie rėmeliai, tačiau man jie kaip tik vaizdą pagražina. Šiaip tikrai gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anglas :3 22 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Ačiū, puikūs avatarai Pasiemų vieną +rep! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Nieko įpatingo... Nelabai gražus tokie, bent jau man jie per maži. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taškas. 114 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Neblogi tokie, laukiam nesulaukiam... Donce_Master Mindaugas Parkour Jason'Bennett 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose