Mega_Pumas 0 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 (redaguota) Sveiki,man atsitiko toks dalykas jog vos į samp spaudžiu connect iškart gaunu crash samp perašytas ir yr be modų.Va video https://www.youtube.com/watch?v=owiv6GwKwns Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles); (tema sukurta ne toje skiltyje) Redaguota Rugpjūtis 25, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Pro 64 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Bandyk ištrinti visą GTA ,ir vėl įrašyk ,ištrink modus (Jei turi) ,tada bandyk ,bent jau man taip buvo ,kai mod'ų kažkokių prisirašiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mega_Pumas 0 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Bandyk ištrinti visą GTA ,ir vėl įrašyk ,ištrink modus (Jei turi) ,tada bandyk ,bent jau man taip buvo ,kai mod'ų kažkokių prisirašiau. Nu aš aiškiai sakiau buvo perašytas sampas per nauja,be modų leidžiu ir crash vistiek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Mikha 10 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Man ir tas pats būdavo Pažymėk kaip čia žymi, ir turėtu susitvarkyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mega_Pumas 0 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Ai *cenzūra*,lievinu sampa nes žiųriu če neina normaliai palošti naujas pc ir nepaveža grc nesamonė tas samp yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Tai reiškiasi ne tau žaisti samp :DD bet man tai yra taip buve bet susitvariau persisiusdamas is naujo viska grinai ištryniau ir fsio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomson 1 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Ai *cenzūra*,lievinu sampa nes žiųriu če neina normaliai palošti naujas pc ir nepaveža grc nesamonė tas samp yra. Kad nemoki isirašyt iškart sakai nesamone ? tau aiškiai sako perašyk gta o tu tik samp perasiai man taip buvo viska ištryneau ir pernauja isirašeau ir viskas gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mega_Pumas 0 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Gal kažkas video numest galėtų kaip viska absoliučiai ištrinti ?Nes kažkaip aš tik Folderi visa ištrinu kur įrašyta gta sa ir sampa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus_Webas 38 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Gal kažkas video numest galėtų kaip viska absoliučiai ištrinti ?Nes kažkaip aš tik Folderi visa ištrinu kur įrašyta gta sa ir sampaPirmoje eilėje nueik į task managerį, jeigu pas tave 10win spausk alt+ctrl+del. Nueik ant startup managerįje ir susirask gta san andreas/samp. Jeigu yra, išjunk, jeigu nėra, tada gerai.Jeigu turi win7, rašyk į search msconfig ir pakartok viską kaip per 10. Galų gale, restartink pc, kada išnaujo pakraus, nepaleisk sampo ar gta ir tiesiu taikymu eik į program files, rockstar games folderį ir ten ištrink viską. Jeigu nerestartinsi pc, neis ištrint dviejų failų samp, kuriuose galimai yra tavo bėda. Galiausiai kai tai ištrinsi į search parašyk gta san andreas user files ir ištrink visą tą failą. Jeigu nepadės parašyk, gali būti, jog dar reiks į appdata eit, bet čia jau rimtesnis troubleshooting. Jeigu tai nepadeda, atsinaujink directx bent iki 9 versijos. Įsirašyk java ir microsoft redristutable. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mega_Pumas 0 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Pirmoje eilėje nueik į task managerį, jeigu pas tave 10win spausk alt+ctrl+del. Nueik ant startup managerįje ir susirask gta san andreas/samp. Jeigu yra, išjunk, jeigu nėra, tada gerai. Jeigu turi win7, rašyk į search msconfig ir pakartok viską kaip per 10. Galų gale, restartink pc, kada išnaujo pakraus, nepaleisk sampo ar gta ir tiesiu taikymu eik į program files, rockstar games folderį ir ten ištrink viską. Jeigu nerestartinsi pc, neis ištrint dviejų failų samp, kuriuose galimai yra tavo bėda. Galiausiai kai tai ištrinsi į search parašyk gta san andreas user files ir ištrink visą tą failą. Jeigu nepadės parašyk, gali būti, jog dar reiks į appdata eit, bet čia jau rimtesnis troubleshooting. Jeigu tai nepadeda, atsinaujink directx bent iki 9 versijos. Įsirašyk java ir microsoft redristutable. Labai dėkui veikia sampas Pervesiu į banka 1k Tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 TEMA RAKINAMA: • Autoriui jos nebereik. + tema perkelta į atitinkamą skiltį, kur turėjo būti sukurta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose