Cotys Gaming 15 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Sveiki, ką manot? Laukiu dainų pasiūlymų su video klipais, rašykit į komentarus! Didžiausia motyvacija man - subscribe. George_Butler Jacks_Mass Hatice_Leo 6 kiti 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Tikrai puiki idėją, panašu į official video, patarčiau - panaudok panašius žmonės kaip tas kinas ir tas su akiniais tai išvis skiriasi, butų daug gražiau, taipat kur tokių. Puiku... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cotys Gaming 15 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Tikrai puiki idėją, panašu į official video, patarčiau - panaudok panašius žmonės kaip tas kinas ir tas su akiniais tai išvis skiriasi, butų daug gražiau, taipat kur tokių. Puiku... Koks dar kinas su akiniais? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Šiaip man šį video buvo daug įdomiau žiūrėt negu tuos fail gta.. puiku viskas, viskas suderinta Praktiškai gta atvaizdavo realybe lb tikroviškai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Henry_Setaga 96 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Labai patiko o ypač pati pradžia norėčiau ir daugiau tokių pamatyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvydas Epic 226 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 as krc tipo pro jokauju as retardas. man atrodo kad per mažai vietos išnaudota.nesinori žiūrėti į kažkokį maža kvadračiuką siūlyčiau užpildyti tas vietas nes asmeniškai per daug juoda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
George_Butler 294 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Nerealiai padaryta viskas, tik kai dainuoja atlikėja, per GTA V ne taip atrodo, nu bet čia aišku suprantama, o pati daina vežanti, bei primenanti daug ką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cotys Gaming 15 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Šiaip man šį video buvo daug įdomiau žiūrėt negu tuos fail gta.. puiku viskas, viskas suderinta Praktiškai gta atvaizdavo realybe lb tikroviškai. Malonu, ir ačiū, žinosiu, kad kitą kartą daryti reiks tokio tipo video. Labai patiko o ypač pati pradžia norėčiau ir daugiau tokių pamatyti. Ačiū, greitu metu, turbūt, pamatysi as krc tipo pro jokauju as retardas. man atrodo kad per mažai vietos išnaudota.nesinori žiūrėti į kažkokį maža kvadračiuką siūlyčiau užpildyti tas vietas nes asmeniškai per daug juoda Čia tik į side'us padalinta, o šiaip įkelsiu full video su daina, bet šiek tiek vėliau. Nerealiai padaryta viskas, tik kai dainuoja atlikėja, per GTA V ne taip atrodo, nu bet čia aišku suprantama, o pati daina vežanti, bei primenanti daug ką. Tai taip, neis padaryti, kad sakytų žodis žodis, ačiū. Laukiu dainų pasiūlymų su video klipais, rašykit į komentarus! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dowis_Kiss 29 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Patiko vaizdelis,pradžia tai osum! Pusbrolis_Antanas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Nuostabus darbas, spaudziu stipru +rep ir sub and tavo kanalo! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cotys Gaming 15 Parašė Rugpjūtis 30, 2016 Patiko vaizdelis,pradžia tai osum! Nuostabus darbas, spaudziu stipru +rep ir sub and tavo kanalo! Ačiū. Laukiu daugiau dainų pasiūlymų į PM! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 14, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose