Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.5] Ideja su kreditu banke emimu

Danielius_Molokovv

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Danielius_Molokow


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau gerai butu jeigu butu imanoma kaip realiam gyvenime paimti kredita nuo (naujokams iki 10k xp) 10k euru iki 100k (zaidejams su ne maziau kaip 100k xp) is banko ir kiekviena savaite moketi tam tikra suma skolai anuliuoti. Jeigu pvz zmogus neuzdirba per savaite tokios sumos, jis neturi darbo su pakvietimu, tai jam neimanoma butu imti to kredito. Siuos pinigus galima butu panauduoti uz nama sumoketi, uz masinos draudima, atstatyma sumoketi. Jei per savaite zmogus neatiduoda pinigu, juo masina butu paimta anstuoliais i kma, name butu atjungta elektra ir jeigu zmogus per menesi nesusimoka tam tikros sumos skolai anuliuoti is jo butu atimamas namas, masina, biznis.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paivairintu musu serverio galimybes, serveris taptu realistiskesnis.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nera


 


 


+ Komentaruose papildoma ideja, pasiemimas kredito namo, biznio tobulinimui.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu manau per daug xp pas tave parasyta jeigu butu nuo 30k xp nes uzduotis yra tai manau tiek uztektu xp paimt ir manau visiems turetu eiti pasimti kredita nesvarbu ar be pakvietimo ar su pakvietimu tik aisku neduotu kredito tik tiem kas neturi darbo. +Jeigu turi versla/nama/butą galėtų eiti pasimti didesnė paskolą verslo/namo /buto tobulinimui. Tad esu 50/50 tavo idėjai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiaip šiektiek perdarant tavo idėją, norint imti paskolą sistema apskaičiuotu pagal tavo pajamas, turimus pinigus, uždirbtus pinigus ir sugeneruotu kiek daugiausiai galėtum pasiimti pinigų iš kredito. Kas dieną turėtum įnešti pats už kreditą kažkokią tai sumą pinigų, to nepadarius tos dienos pinigai būtų atimti iš tavęs x2 didesne suma, arba kreditas tiesiog pasididintu automatiškai, kad reiktu gražinti didesnę sumą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.