Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kilo_Gramas

Neaktyvus

  • 24

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.353 profilio peržiūros
  1. Teisingai sakė Rusai:

    "Nori pabėgti nuo muškieto, bėg priešais jį".  Video matome "Outsiderius", o ginklai jų rankose - muškietai.

     

    1. Rodyti senesnius komentarus  9 komentarai
    2. Kilo_Gramas

      Kilo_Gramas

      @Lukazzs_Lukazzs ne sita palik sau, dar prireiks. O geriau paieskok stambesnes, nes dideliam svoriui raistelio neuzteks.

    3. Lukazzs_Lukazzs
    4. Black_Hand

      Black_Hand

      Man tai labai patiko, kai ant 0:22 buvo suleisti narkotikai, nors max hp. Aš sakau, maladec. Taip ir toliau!

  2. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Kilo_Gramas Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dominykas_Esu Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinėjimai Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/NauviPY Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/NauviPY
  3. "Einant prie rinkimų, firma nereikalauja itin patyrusio asmens vadovo kėdėje, todėl nusprendžiau žiūrėti atidžiau į tuos kurie dar nebuvo ragavę vadovo duonos."

    Argi nebūvo anketoje parašyta, kad tiek pat šansų turi tiek nauji, serveryje apšilę žaidėjai, tiek daug serveryje patyrę senbuviai? Kam tada kelti lūkesčius ir gaišinti laiką tų antrų?

    Beabėjo sveikinu naują Medicinos Direktorių.

    1. Rodyti senesnius komentarus  5 komentarai
    2. Kilo_Gramas

      Kilo_Gramas

      @Hitautas_White - Dabar supratau, ką turėjai omeny. Sutinku, jog kaikurie žaidėjai, kurie jau esą patyre vadovavime, vėliau mėgsta tai visiems priminti, kad būti pripažintiems kitų ir tuo pačiu siekia naujų pareigų, tik tam, kad apginti savo vardą. Žiūrint iš alternatyviosios pusės mano pasisakymo aukščiau, galime sau įsivaizduoti, jog vadovų pareigas užimtu tik patyrę žaidėjai ir senbuviai, čia jau būtų stagnacija ir kelias kopėčiom žėmyn.. Kaip sakoma niekas netampa profesionalų, be tinkamos patirties ir manyti, jog balanso palaikymui reikalingas patiręs žmogus - yra absurdiška. O kuo mane pritraukė GreenSide'as nuo pirmų dienų - tai lygių požiūriu į visus projekto dalyvius ir šansų suteikimu, nekeliant nereikalingų iliuzijų. Tai supratau dar seniai, kai pirmą savaitę atėjes į serverį, įgavau šiokias pareigas. Šį klausimą uždaviau, ne dėl to, kad "padebatuot", o dėl to, kad man kilo neaiškumai. Dėkui.

    3. Dimitri_Russia

      Dimitri_Russia

      Po dviejų menėsiu vėl galėsi pildyt, ko čia verkšlent? Paiimsi kitą kartą, o dabar parodai savo blogąją pusę. 

    4. Kilo_Gramas

      Kilo_Gramas

      @Dimitri_Russia - Aš net nepildęs esu. Mes čia diskutuojame, nemanau, kad išreiškiant alternatyvią nuomonę, rodau savo blogają pusę.

  4. 15k duodu Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.