Tomas_Bielka 251 Parašė Rugsėjis 1, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Tomas_Bielka 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Turiu problemą, kaip fotkinu neišsisaugo nuotraukos, gal kaip nors galima tai sutaisyt nekeičiant žaidimo rezoliucijos? ar neįmanoma kitaip? 10windows jeigu yra skirtumas. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Gal žinote, kaip sutaisyti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Madd_Dogg 695 Parašė Rugsėjis 1, 2016 Pasikeisk žaidimo rezoliuciją į tinkamą ir išsisaugos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Bielka 251 Parašė Rugsėjis 1, 2016 Pasikeisk žaidimo rezoliuciją į tinkamą ir išsisaugos. O kitaip neina? nes šita rezoliucija yra geriausia man, kitos nlb patinka? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Bet 26 Parašė Rugsėjis 1, 2016 Teks pasikeisti rezoliucija, pas mane tas pats buvo irgi neišsisaugojo bet pasikeitus rezoliucija į tinkama viskas susitvarke, atrodo ir nėra kitokiu būdų, taip kad teks priprasti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugsėjis 1, 2016 O, gal tu žaidi su Alt + Enter rezoliucija, nes taip ir man neišsisaugo nuotraukos, tai jeigu žaisdamas su Alt + Enter tai išjunk, tiesiog ir pasidaryk normalų gta vaizdą. O tu rezoliucijų gi daug yra, nebent pas tave sovietų kompiuteris. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Bielka 251 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Ačiū visiems už pagalbą, GALITE RAKINTI TEMĄ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Pagalba suteikta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose