One_Love 68 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Šablonas skirtas norintiems įkurti savo grafikos darbų galeriją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: One_Love 2. Kiek laiko užsiimate grafikos darbų kūryba?: Trumpą laiką ir tas laikas su ilgomis pertraukomis, darau ką nors tik tai tada, kai noriu. 3. Kokio tipo šioje temoje bus atliekami darbai? (parašai, avatarai ar kt.): avatarai/parašai, bet viskas su laiku. UPDATE V2 V3 UPDATE V4 Jei patiks, galbūt norite kitą kartą pamatyti su rėmeliais arba jeigu turite temų avatarams, galite visada pasireikšti, dėkui ! Cleme Tean David_Winship Erko_Wayne 9 kiti 12 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Lemon 2 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Jei galėtum padaryk kai koki avatarą su Mercedes-Benz. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
West_Coast 3 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Kai visad, geruliai ir tema labaii tinkama. Lauksiu daugiau, rep Green_Lemon 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
One_Love 68 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Kai visad, geruliai ir tema labaii tinkama. Lauksiu daugiau, rep Ty bruh, įmesiu kitam kartui daugiau iš West sid`o ko nors. Ačiū, brol dar kart! Green_Lemon 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Šaunūs avatarai , nesustok ir kūrk toliau , dėkui ,kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
One_Love 68 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Šaunūs avatarai , nesustok ir kūrk toliau , dėkui ,kad daliniesi. Tau dėkui Malobr`ai, kad palaikai. Nesustosiu, nuoširdžiai dėkingas Green_Lemon 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Fusion 0 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Avatarų yra tokių gražių ir gerų, bet man nelabai patinka, kad tokius efektus uždėjai ant jų, uždėk geriau tamsų efektą negu tokį, paspaudžiau žalią ir kol kas panaudosiu vieną tavo sukurta avatarą. Kitus avatarus norėčiau išvysti bent po vieną avatarą su Lilu, A$AP ROCKY, Micro. Sėkmes tobulėjant toliau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
One_Love 68 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Avatarų yra tokių gražių ir gerų, bet man nelabai patinka, kad tokius efektus uždėjai ant jų, uždėk geriau tamsų efektą negu tokį, paspaudžiau žalią ir kol kas panaudosiu vieną tavo sukurta avatarą. Kitus avatarus norėčiau išvysti bent po vieną avatarą su Lilu, A$AP ROCKY, Micro. Sėkmes tobulėjant toliau! Šiandien vakare atsižvelgsiu į tavo pastabas ir padarysiu pagal Tave, ačiū Tau Tadai ! Green_Lemon 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Scott Adkins 12 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Man asmeniškai patis negražiausi avatarai kokius tik esu matęs. Duoda gerą ir tau naudingą patarimą, kurk avatarus su mašinom ar su panom. Ir tau bus nauda (gausi +rep daugiau ir mums bus didesne nauda turėsim sau patinkantį avatarą). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
One_Love 68 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Man asmeniškai patis negražiausi avatarai kokius tik esu matęs. Duoda gerą ir tau naudingą patarimą, kurk avatarus su mašinom ar su panom. Ir tau bus nauda (gausi +rep daugiau ir mums bus didesne nauda turėsim sau patinkantį avatarą). Avatarus, kuriu ne dėl reputacijos, o dėl savęs, kam patiks tas pasiims, dėkui už patarimus, bet šį kartą juo nesinaudosiu West_Coast Green_Lemon 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Clement`Brachwalli 3 Parašė Rugsėjis 16, 2016 Šaunūs avatarai, laukiu daugiau su Micro avatarų. Sėkmės kuriant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
One_Love 68 Parašė Rugsėjis 16, 2016 Šaunūs avatarai, laukiu daugiau su Micro avatarų. Sėkmės kuriant toliau. No probs. bus! dėkingas Clement Green_Lemon 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
One_Love 68 Parašė Rugsėjis 21, 2016 UPDATE V4 West_Coast Green_Lemon 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Rugsėjis 21, 2016 nu ka zn tokie visai kul bet akmenu nera todel nespausiu rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
One_Love 68 Parašė Rugsėjis 22, 2016 nu ka zn tokie visai kul bet akmenu nera todel nespausiu rep čia va šiek tiek akmenėlių Green_Lemon 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Spalis 11, 2016 TEMA RAKINAMA: • Nuo paskutinės diskusijos praėjo daugiau negu 2 savaitės (14 dienų). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose