Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

One_Love

Neaktyvus

  • 66

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

One_Love paskutinį kartą laimėjo Rugsėjis 13 2016

One_Love turėjo mėgstamiausio turinio!

3 sekėjų

Paskutiniai profilio lankytojai

5.338 profilio peržiūros
  1. brolis ne kraujo, bet pasaulį kūrėm

    ašaros, pykčiai, plėšomos stygos,

    kad išsiaiškint, tai kas aiškiai aišku

    broliai mes per amžhius šhita į krutinę su tašku iamžhink.

    1. Rodyti senesnius komentarus  15 komentarai
    2. Get_Paid

      Get_Paid

      Tai tada visai blogai, kviesk code_demo gal parems finansiskai 

    3. Nico_Moretti

      Nico_Moretti

      Neparems, as jam kokiu 15 banu prasoviau, netycia

    4. Tonelis

      Tonelis

      parduodu bitcoinus į pm

  2. Sveiki. turbūt baudžiaunininko nuomonė nieko nereikš, bet bent jau atstovausiu savo balsą - ne. Realiai už taip dauguma balsavo tie, kurie neturi verslo, arba nori parasisukti ties pinigais. Kita vertus, tai žaidimas ir gal nėra taip jau blogai, nes pinigai, tik ir sukasi žaidžiant. [asmeniškai man, tai jų nereikia taip] kodėl gi balsavau prieš ? Visu pirma turiu verslą pats, neneigsiu, šiuo metu mano aktyvumas apmažėjo, nes atkeliavau gyventi į kitą vietą, reikia susitvarkyti daug reikalų kol viskas aprims, tad mano žaidimas irgi aprimęs. Pagalvojus, kad esu toks ne vienas, kiti galbūt dirba,
  3. Ieškojau įperkamos mašinos, radau žmogų, kuris turi ir susitarėm, kad už sultaną turiu sumokėti 285k. Jis man pasiūlė - aš sutikau. Bėda tame, kad tuo momentu neturėjau pinigų ir teko keliauti iki bankomato. Nusiėmęs pinigus turėjau laukti apie 5min. kad vėl galėtų siūlyti pirkti. Praėjo laiko momentas - pasiūlė dar kartą, bėda tame, kad pasitikėjau žmogumi ir gerai neįsitikinęs, greit sutikau ir nusipirkau visišką laužą. Parašęs ir norėjęs nekelti jokių skandalų forume ir kitur, gavau atsaką, kad aš esu pats kaltas. Tiesos yra, bet šis atvejis, lygus apgavystei.
  4. Tu net pats sau prieštaraut moki:D realiai pakartosiu dar kartą, tai vadinama - apgaudinėjimu. Pats prisipažinai - Stenkis tu kiek nori, administratorius niekada pastangų nerodė, koks "pointas" jį turėt, kai esi toks. Administratorius, kuris apgaudinėja žaidėjus, apart jiems padetų. Turbūt tau jaunam vaikiui, daug savokų neprieinama, kad ne free postinant, sedėk tokioj pozicijoj, manau, kad gero nesulauksi, kadangi pats prisipažinai:)
  5. Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: One_Love 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Andrew_Speaker 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti) : aye, aye pelkynas ir džiunglės. Visu pirma, kad nereiktų atsakyt į šią temą "pats kaltas, turėjai apsižiūrėt" turiu daug argumentų ir daugybę faktų - KAD AŠ NETURĖČIAU BŪTI TOKIOJE VIETOJE. Gerai žinoma, kad GREENSIDE rišasi su ekonomika, gamta ir t.t. čia jau pro kurią pusę teks žvelgt. Taigi, kaip aš paprastas žmogelis, kuris čia žaidžia dėl malonumo,gerai leidžiant laiką, k
  6. Oj kaip tu kiši nosį kur nereikia, dėja, bet neplyšo niekas. Neabejoju, kad mane pareigose matysi, o kada, laikas parodys. Dėkui už analizavimą, galbūt šiokią tokią motyvaciją. Sėkmės naująjąm direktoriui, linkiu, kad visos idėjos, visi darbai eitų sklandžiai!
  7. B R A A A P! F!RE

     

     

     

  8. yra skaitančių blogus dar ? :)

    1. Matt Paʏne
    2. Mantas

      Mantas

      kad ir paskaitys vienas kitas asmuo.

  9. Pildymas tapo ne toks sunkus, anketas direktoriai suformuluoja šiek tiek palankesnes į žaidėjų pusę. Realiai, tikiuosi, kad kažkas įsisavins tavo kelis šiuos punktus, bet realiai, kad sukurti pamoką, manau reikia kur kas daugiau patirties nei turi dabar. Neįsižeisk, bet pats dar darai nemažai klaidų, o pačiam užpildyti anketą į darbą per 45-80min. ? kažkaip daugokai laiko, yra žmonių, kurie į direktorių užpildyt spėtų. (žinoma, gal turinys nebūtų pats geriausias). Bet šaunuolis, kad bandai, rašymas - tik į patirtį.
  10. Ar tikrai aš tave užsipuoliau ? Tiesiog pasakiau nuomonę, nes arba aš ties šia vieta išsireiškiau blogai arba Tu. Peace, no offence.
  11. Gražus vidos`as nigerį, nesisekė kaip norėjom, bet nors penkiese galėjom pastovėt. Realiai, nelabai suprantu, kaip tu Calidį gali drąsiai taip kalbėt apie mūsų jėgas, jei net direktoriaus neturim:D būtų kur kas geriau padėkot jūm už veiksmą, nei tokiu būdų savo gaujos vardą pakelt, nes aiškiai matoma, kad vien tik pliusai jūsų pusėj. +rep Kazį, neblogas iš tavęs karžygys, keep it up.
  12.  

    S A D N E S S ///

     

     

     

  13. »»» 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:O`L »»» 2. Jūsų norimas darbas?:Parašas, avataras »»» 3. Koks turi būti tekstas ant jūsų norimo darbo?: Avataro - ŠIRDIS ATIDUOTA HIP HOPUI Parašo tekstas: JEI KLAIDOM KVAILOM - NEBŪTŲ VIETŲ »»» 4. Pavyzdis: Avatarą daryk kažką panašaus kaip mano, avataro sub-tekstas: O`L parašą padaryk kuo unikalesnį, galėsiu primokėt, bet kokybė turi atitikt kainą. »»» 5. Jūsų papildomas komentarą: realiai, esu tamsus žmogus, norėčiau tamsesnių darbų. 1. stockas avatarui - 2. stockas parašui - http://cartoondistrict.com/wp-content/uploads/
  14. Taip, mačiau, gražūs darbai, kadangi pats tokių turbūt nepadaryčiau, bet rodos jie jau kažkur matyti buvo. Darbai gražūs iš mano pusės būtų tiek sėkmės kituose, jei jie tavo
  15. Sveikas, nežinau kaip kitiems, bet man tavo darbų nerodo, pabandyk gal kelt į imgur,part.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.