Tom Panzer 13 Parašė Spalis 3, 2016 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tom Panzer 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Avatarai 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): Apačioje 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): GFX užsiimu apie 2 mėnesius, bet avatarų nesu atlikęs iki šiol, todėl domintu kritiką iš ekspertų kaip - Ignaz Lucchese, Manuelis Noriega Redaguota Spalis 3, 2016 Tom Panzer Domas_Gibson Mrs Nobody 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Spalis 3, 2016 Geriau daugiau padaryk avatarų, kaip aš 15-25, tada matysim, o dabar ką galiu pasakyti reikia CC tau normalaus. Ačiū, kad mane paminėjai su mano mokytoja Lučyze smotrim 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Scott Adkins 12 Parašė Spalis 3, 2016 Labai matyti šie avatarai kituose serverio forumuose, bet visai neblogi tokie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrey_Chesnokov 178 Parašė Spalis 3, 2016 Labai neblogi avatarai, pasiėmiau sau 3, sėkmės kuriant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Spalis 3, 2016 Seniuk, pamokink manęs GFX , būčiau dėkingas, avatarai pasaką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tom Panzer 13 Parašė Spalis 3, 2016 Labai matyti šie avatarai kituose serverio forumuose, bet visai neblogi tokie. tu tai lavašas, įdomu kokiam forume Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Gibson 5 Parašė Spalis 3, 2016 Sveiki, avatarų stokai nors ir yra matyti, bet su tokiu CC žiūrisi neblogai. Turiu vieną pasiūlymą, kad nebekurtum tų avatarų kaip paskutinis (5), nes jie jau tikrai yra matytę daugybę sykių, pakurk kokių su Al Pacino, Micro one, A$AP ROCKY į kuriuos būtų įdomu pažiūrėti. Bet čia tik mano pasiūlymas, tu jo tikrai būtinai neturi naudoti. Bet tikrai neneigsiu jog avatarai yra negražūs, tad palinkėsiu sėkmes tau kūriant ir tobulėjant toliau! (Ateityje juos būtiai panauduosiu). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Henry_Lafferio 1 Parašė Spalis 4, 2016 Sveikas, visi avatarai jau man yra matyti iš kitų projektu, ir jei tikrai būtų tavo avatarai tada ivertinčiai 2/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Spalis 4, 2016 Sveiki, avatarų stokai nors ir yra matyti, bet su tokiu CC žiūrisi neblogai. Turiu vieną pasiūlymą, kad nebekurtum tų avatarų kaip paskutinis (5), nes jie jau tikrai yra matytę daugybę sykių, pakurk kokių su Al Pacino, Micro one, A$AP ROCKY į kuriuos būtų įdomu pažiūrėti. Bet čia tik mano pasiūlymas, tu jo tikrai būtinai neturi naudoti. Bet tikrai neneigsiu jog avatarai yra negražūs, tad palinkėsiu sėkmes tau kūriant ir tobulėjant toliau! (Ateityje juos būtiai panauduosiu). Sveikas Gibsonai nemanau, kad čia uždėtas CC, o jeigu ir uždėtas tai žiauriai prastas, nes iš avatarų kokybės nėra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Spalis 31, 2016 TEMA RAKINAMA:• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau nei 2 savaitės (14 dienų). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose