Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ernestas_Paklausk Blogas

Ernestas Paklausk

Rekomenduojamas pranešimas

Vartotojo sukūrimas, serverio atradimas, bei pradėjimas žaisti.


 


Sveiki, serveryje mane galite pamatyti su slapyvardžiu Ernestas_Paklausk. Šis vartotojas yra naudojamas dviejuose projektuose, kuriuose tikrai žaidžia tikrasis Paklausk'as. Vartotojas naudojamas ryžyne, bei šiame serveryje. Vartotojo nesikeičiau ateidamas į šį projektą, nes šis vartotojas manau jau tra senas, ir stengsiuosi daryti dar senesnį, nes su juo žaidžiu nuo du tūkstančiai dvyliktų metų. Vartotojo atsiradimas buvo tikrai keistas, kaip man asmeniui dvylikos metų tai šis slapyvardis atrodė pats geriausias ir orginaliausias. Ernestas, tai mano vardas, todėl, kaip ne keista, prasideda slapyvardis Ernestu. Na, o Paklausk atsirado labai keistu būdu. Sėdėjau su draugais skypėje, bei bandėm man sugalvoti slapyvardį, tada mama pasakė man, kad paklausčiau sesės kažko, nu tada paklausiau draugų ar tinka, sako dėkis jei nori. Taip ir atsirado Ernestas_Paklausk. Serverį tikrai nebuvo sunku atrasti, nes žaidžiau praeitame serveryje kur Mafijos_Tėvas buvo pasiekęs aukštas pareigas, jeigu neklystu savininką. Tikrai tas serveris daugumai žinomas, tai kiti kaimeliai kur daromas atnaujinimas trejus metus, arba kitaip žinomas ryžynas. Taigi tęsiu mintį. Serverį atradau per TeamSpeak'ą, nes Tėvas paliko pareigas, ištrynė visus kanalus, bei kaip prisijungi į TeamSpeak'ą būna žinutė, tai ten buvo parašyta, jog greitu metu atsidarys naujas serveris, kurio savininkas yra Mafijos_Tėvas. Iš pradžių nebuvo noro užsukti, bei žaisti čia. Kadangi jau praeitame serveryje turėjau daug ką pasiekęs, bei nemažai serverio patirties. Laikui bėgant, draugas Jeremy_Warning, būnant lauke pasiūlė geriau žaisti čia, o ne ryžyne, pagalvojau kodėl gi ne. Paskui prisijungdavau, pažaisdavau, bei išeidavau atgal į kitą serverį. Neseniai draugas, iš to pačio projekto (ryžyno) įkalbėjo ateiti čia, bei pradėti žaisti rimtai. Pagalvojau iš pradžių, čia esu nežinomas, bei nieko nepažįstu, sunku bus apsiprasti. Atėjęs į TeamSpeak'ą pamačiau daug matytų veidų. Aišku tikrai dauguma mane taip pat atpažino, bei klausė ar esu tikrasis Paklausk'as. Pradėjau žaisti, pamačiau, kad per tą ilgą laiką, kol nežaidžiau pasikeitė tikrai daug, atsirado papildomas darbas skalbyklos, atnaujintos bazės. Tad mane ir sugundė pasilikti čia.


 


Pirmosios teisės, pirmasis automobilis serveryje.


 


Tiksliai neatsimenu, kaip išsilaikiau visas teises, bet žinau, kad lengvai ir greitai. Aišku buvo tų klaidų, dėl kurių reikėdavo perlaikyt, ne kartą ir ne du. Tikriausiai, kiekvienam iš pirmo karto nepasiseka išlaikyti teisių. Pradėjau teises laikyti, atskiromis dienomis, vieną dieną išsilaikiau lengvojo automobilio, kitą dieną sunkvežimio, bei paskutinę trečiąją dieną išsilaikiau motociklo teises. Kodėl taip laikiau, asmeniškai pats, net nežinau. Pirmasis transportas kurį nusipirkau tai buvo "Yosemite". Taupiau ilgai pinigus, kol pagaliau išėjo nusipirkti šią transporto priemonę. Kadangi automobilis buvo pirmasis, ir nelabai patiko man, tad po kelių dienų pardaviau į serverį. Šiam automobiliui rinkau pinigus gal savaitę laiko, kol sutaupiau, teko laukti kol atsiras automobilių turguje, nes visgi naujos sistemos, prie kurių dar buvau nepripratęs.


 


Pirmasis darbas.


 


Pirmasis darbas kurį dirbau tai buvo Medikai. Kaip firma tikrai žavi savo specifika, bei unikalumu. Įdomioji dalis, jog reikia padėt serverio žaidėjams su pažymomis arba tiesiog gabenimu vaistų į tam tikrus namus. Pradėsiu apie bazę. Bazė yra tikrai gerai padaryta, tiesiog nuožiūra trūksta dar vieno kokio kaip ir kambario į kurį galėtų patekt tik Medikai, bei būtų užrašyta "Ofisas", ar kažkas panašaus. Automobiliai, čia yra viena didžiausių problemų šiame darbe, nes kol dar rango nėra žmonių pasikėlusių, tai trūksta automobilių, nes visgi yra jie vos keli. Apie patį darbą, ką galiu pasakyti, kad išsiskiria iš kitų labai daug kuo, unikalumas yra, kaip ir visuose darbuose, bet su sistema tikrai įdėta darbo. Tad manau pirmas, bei geriausias darbas serveryje, bent jau man.


 


Pirmasis statusas žaidime.


 


Pirmąjį statusą žaidime gavau, užpildęs emigraciją, iš praitojo serverio į šį. Privilegijos kurias gavau taip buvo VIP narystė savaite laiko. Pastebėjau, kad kaip turi privilegijas serveryje, būtent VIP, gauni daugiau pinigų, nei neturint privilegijų, gali teleportuotis į miestelius, bei susitvarkyti automobilį ar pasigydyti save. Šios privilegijos buvo gana keistos, kaip man, nebuvau pripratęs rašyti, bei dažniausiai, nespėdavau susitvarkyti mašinos, kaip į mane šaudo. Savaitei prabėgus, pasibaigė mano statusas kurį uždėjęs buvo Tėvas. Kadangi per tą savaitę, kol turėjau privilegijas buvo įmanoma daug greičiau ir lengviau įvygdyti pasiekimus, tai tuo metu man naujokui, įvygdžiau visus galimus pasiekimus ir susirinkau ant pareigų. VIP statusą turint tikrai lengviau žaisti serveryje, nereikia kiekvieną kartą kviesti mechanikų, kad tau sutvarkytų automobilį, ar medikų, kad tave pagydytų.


 


Serverio sistemos.


 


Atėjęs į serverį pradėjau eilinį naujoko žaidimą šiame serveryje, pažinojau kelis žmones kurie man pasakė kokios sistemos čia egzistuoja ir kaip jos veikia. Žmogus pirmasis kuris man padėjo apsiprasti šiame serveryje tai Jeremy_Warning. Jis papasakojo apie sistemas, kurį darbą geriausia dirbti, be pakvietimo ir kodėl. Seniau kaip buvau tik užsiregistravęs, mačiau, kad verslai gaudavo į minutę tam tikrą pinigų kiekį. Grįžęs po ilgos pertraukos, metų su virš. Pastebėjau, jog serverio sistemos dar yra geresnės ir atnaujintos. Kas man labai patiko. Nusipirkau verslą, nežinojau, kaip kas vyksta. Tad teko prašyti pagalbos, kad padėtų su verslo sistema. Serverio sistemos manau yra vienos geriausių iš visų lietuvių projektų. Nes sunku užsidirbti pinigų, kiekvienas darbas turi savo specifiką, už kurį gauna papildomą atligį.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:
• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau nei 2 savaitės (14 dienų).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:
• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.