Mantas 4.103 Parašė Spalis 17, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Haku_Rihna • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Nitro.cs • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/YWLUS Vaidas Martini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haku_Rinha 546 Parašė Spalis 17, 2016 Žmogau... O tu žinojai kad nitro galima įsidėti prie mechanikų garažo ?... Tu šito nepagalvojai ? Nei aš ką naudoju nei ką.. Visiškai bereikšmis banas.. Kam man tokius š naudot.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Spalis 17, 2016 Žmogau... O tu žinojai kad nitro galima įsidėti prie mechanikų garažo ?... Tu šito nepagalvojai ? Nei aš ką naudoju nei ką.. Visiškai bereikšmis banas.. Kam man tokius š naudot.. Nebūkime tokie naivus , mašina traukia ~130 , koks tolkas į tokia mašina dėti nitro ? Esu matęs , kad taksistai deda į darbines , bet ten yra SULTANAS , ne mėdikų rancheris jeigu yra galimybė tegu Rokas patikrina ar tu įsidėjai ar ne ir tada bus viskas aišku , jeigu čia atmazai surašysiu visur kur tik galima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haku_Rinha 546 Parašė Spalis 17, 2016 Noriu ir deduosi, koks tavo rūpestis kiek mašina traukia, tu kiek nori tiek gali matyti tuos taksistus ar kitus žaidėjus kad dedasi, norėjau įsidėjau ir aš. Taip kad šitas banas visiškai bereikšmis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Spalis 17, 2016 Noriu ir deduosi, koks tavo rūpestis kiek mašina traukia, tu kiek nori tiek gali matyti tuos taksistus ar kitus žaidėjus kad dedasi, norėjau įsidėjau ir aš. Taip kad šitas banas visiškai bereikšmis Šita jau kartojai , kažkaip nenorėčiau tikėti nei vienu tavo žodžiu , kol nebus patikrinti logai , tad laukiam Roko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Spalis 17, 2016 Užblokavimo anketa nepatvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose