Edward_Harrell 225 Parašė Spalis 17, 2016 -------------------------------------------------------------------------------------------- UPDEITZ V2. -------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------- Pildysiu bent porą kartų kas 24 val. Egidijus_Keza Absolut_Eddward Deividas_Windows 5 kiti 8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Spalis 17, 2016 Nu nieko toki, bet sau patinkačio neradau lauksim kitų tavo avatarų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Spalis 17, 2016 Didelio įspūdžio man ,taip pat nepaliko ,sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cotys Gaming 15 Parašė Spalis 18, 2016 Visai nieko, is kur ft trauki? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mitchell_Collins 3 Parašė Spalis 18, 2016 Labai gražūs avatarai, pasiimsiu keleta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Milky Sheik 80 Parašė Spalis 18, 2016 Labai gražūs avatarai, pasiimsiu keleta. Kokius butent pasiimsi, nes as neivieno neissirenku visi tokie grazus, rekomenduok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Gangster 5 Parašė Spalis 18, 2016 Viena te radau sau patinkanti lauksiu kito updeita Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Spalis 18, 2016 Pora grazus kiti siaip sau sekmes kituose workuose :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danny_Ocean 57 Parašė Spalis 18, 2016 Na ačiū, kad daliniesi avatarais, radau kelis man patinkančius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toby 2 Parašė Spalis 18, 2016 Viskas solidžiai, gražiai, tik patarimas kitam update'ui, tai būtų toks. Kurk ar editink didesniu formatu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edward_Harrell 225 Parašė Spalis 18, 2016 Didelio įspūdžio man ,taip pat nepaliko ,sėkmės. Nu nieko toki, bet sau patinkačio neradau lauksim kitų tavo avatarų. Tada gali ramiai išeit iš temos, nes į *ubinę niekam nelindau ir nelysiu, sori. Visai nieko, is kur ft trauki? Pats fotkinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenshin_Yona 1.662 Parašė Spalis 18, 2016 Tada gali ramiai išeit iš temos, nes į *ubinę niekam nelindau ir nelysiu, sori. Pats fotkinu. Pats fotkini a iš kur tokie prikolai? o šiaip normalus avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edward_Harrell 225 Parašė Spalis 18, 2016 Pats fotkini a iš kur tokie prikolai? o šiaip normalus avatarai Tavo reikalas, tikėt ar ne. Bet visur pats fotkinau su plyta. UPDEIT V2 PADARYTAS. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Spalis 18, 2016 Tada gali ramiai išeit iš temos, nes į *ubinę niekam nelindau ir nelysiu, sori. Dafq? Tu gal pirmiausia paskaityk mano komentarą ką aš jame parašiau, šovei lempinį.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edward_Harrell 225 Parašė Spalis 18, 2016 Dafq? Tu gal pirmiausia paskaityk mano komentarą ką aš jame parašiau, šovei lempinį.. Aš tiesiog parašiau, kad tokių dalykų nereikėtų vertinti, ar jie prasti, ar ne. Čia nėra dizainas, logotipas ar dar koks rimtas darbas, o elementarus apdirbtas paveikslėlis forumui naudoti. Jeigu Tau netiko ar nepatiko, nežiūrėk, aš neprašau. UPDEITAS V3 įkeltas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Spalis 19, 2016 Aš tiesiog parašiau, kad tokių dalykų nereikėtų vertinti, ar jie prasti, ar ne. Čia nėra dizainas, logotipas ar dar koks rimtas darbas, o elementarus apdirbtas paveikslėlis forumui naudoti. Jeigu Tau netiko ar nepatiko, nežiūrėk, aš neprašau. UPDEITAS V3 įkeltas.? Kėkvienas turi savo nuomone ir visi ja priima o tu čia šakojiesi dėl avatarų forumas laisva erdvė komentuoti ar kritikuoti. Be to pačiam būt geriau kaip žinai ką darai blogai ar ką gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edward_Harrell 225 Parašė Spalis 19, 2016 Kėkvienas turi savo nuomone ir visi ja priima o tu čia šakojiesi dėl avatarų forumas laisva erdvė komentuoti ar kritikuoti. Be to pačiam būt geriau kaip žinai ką darai blogai ar ką gerai. Tai gerai, bet yra toks dalykas, kai man kitų ar TAVO nuomonė nėra įdomi. Todėl ir smeigiu teiginiais, kad man tavo kritika yra beverte tokioje srityje, kurioje nėra ką kritikuoti (avatarai). Juo labiau, ką blogai darau ir ką gerai, jeigu man jie būtų baisūs, aš jų čia nekelčiau. Peace. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Lapkritis 3, 2016 TEMA RAKINAMA: • Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės (14 dienų). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose