Tomas_Quatros 381 Parašė Spalis 30, 2016 (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tomas_Quatros • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Strong_Wolf • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog, kai esi gaudomas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :Spausti čia Po bano Spausti čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
trige 5 Parašė Spalis 30, 2016 Tai tu gal ramiau?Gaudai, tai stoti norėjau, bet tu sušaudei užsidegė Sultan'as, ir man laukti, kol sprogs? Dar įrodymai, už ką gaudei, nes tie kur vėliau NON-RP buvo nesiskaito Šeip dar aš medikas, tai FREE sutaiso..GL Dar reason'as yra, kai sugautas policijos, o čia sušaudė, kad nesprogtu atsijungiau BAN KK Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Quatros 381 Parašė Spalis 30, 2016 Tai tu gal ramiau?Gaudai, tai stoti norėjau, bet tu sušaudei užsidegė Sultan'as, ir man laukti, kol sprogs? Dar įrodymai, už ką gaudei, nes tie kur vėliau NON-RP buvo nesiskaito Šeip dar aš medikas, tai FREE sutaiso..GL Dar reason'as yra, kai sugautas policijos, o čia sušaudė, kad nesprogtu atsijungiau BAN KK Pl, reikės daugiau įrodymų ? Bus Čia tą postą paredaguosiu tj. +Net čate nebematyti, kai padarė pareigųnas tave /sekti Strong_Wolf, manyčiau nesi dar toks aklas, kad nepastebėtum Aiškiai buvo panaudota komanda sekti, nes matėsi CP. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Spalis 30, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose