Ben'Ocetter 87 Parašė Lapkritis 1, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: 4. Komentaras apie darbą?: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Sveiki, žaidime esu Benas Ocetter, šį darbą dariau maždaug apie 2 valandas, darbas yra vienas iš kruopštesnių, bet prie to pačio ir paprastų, darbas nėra kurtas GreenSide serveriui, todėl šį kartą jūs galite tik įvertinti jį. Russo Matt Payne Johnny Mangano 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommie_Holland 0 Parašė Lapkritis 1, 2016 Darbas tikrai neblogas, bet apkrautas per, daug objektų kokių kitų nereikia. 7/10. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Toreno 25 Parašė Lapkritis 1, 2016 Namas labai jau didelis, bet darbelis gan neblogai žiūrisi ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Lapkritis 1, 2016 Kaip tokiam dideliam mieste kaip ls tai tikrai gražiai atrodo ir tas pastatas normalus mano manymu neįdėsi mažo pastato prie didelių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 13 Parašė Lapkritis 3, 2016 Nelabai gera vieta pasirinkta, toliau nelabai viskas atrodo nėra to vaizdo, trūksta kažko o kur šiūkšlynas ten per daug Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Russo 183 Parašė Lapkritis 12, 2016 Konkretus sitas, tokia mech baze ir turi but, o ne ta kur dabar serve. Asmeniskai man labai patiko, 10/10. smotrim Kahori_Nagatsuka 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Lapkritis 12, 2016 Įdomus darbas , nauja įdėja , nauji įvertinimai. Realiai darbas neša labiau į RP stilių . Įdėja tikrai gera , tačiau galbūt vieta galėjai ir geresne pasirinkti , o šiaip čiki. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ben'Ocetter 87 Parašė Lapkritis 12, 2016 Įdomus darbas , nauja įdėja , nauji įvertinimai. Realiai darbas neša labiau į RP stilių . Įdėja tikrai gera , tačiau galbūt vieta galėjai ir geresne pasirinkti , o šiaip čiki. dq bro! Bent tu supratai, kad tai yra rp stilius, tokį labiausiai mėgstu, patinka, kai mažai išsiskiria sumappinimas nuo san andreaso pasaulio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Lapkritis 16, 2016 Gražus darbelis, bet pastatas užema daug vietos, ir mechanikų mašinų mažoka, kiek aš supratau jos garaže. Gerai, kad kuri. Dirbk ir toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Lapkritis 20, 2016 Nelabai supratau ,ką būtent tu čia vaizdavai ,ar kažkokią fermą ,ar gaujos bazę? Nėjo suprast ,šeip gal visai neblogas darbelis ,jei pakeistum vietą ,kažkur kitur bandytum įdėt ,kadangi čia nelabai vaizduojasi ,na sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ben'Ocetter 87 Parašė Lapkritis 25, 2016 Gražus darbelis, bet pastatas užema daug vietos, ir mechanikų mašinų mažoka, kiek aš supratau jos garaže. Gerai, kad kuri. Dirbk ir toliau Pastatas užima daug vietos, nes čia taisykla žmogau.. mašinų mažai, nes darbas darytas serveriui, kuriame nėra sustatytos mašinos kaip įprastuose serveriuose. Ten yra 1 cp ir rami galva. Nelabai supratau ,ką būtent tu čia vaizdavai ,ar kažkokią fermą ,ar gaujos bazę? Nėjo suprast ,šeip gal visai neblogas darbelis ,jei pakeistum vietą ,kažkur kitur bandytum įdėt ,kadangi čia nelabai vaizduojasi ,na sėkmės tobulėjant. Dabar tu man pasakyk, kur tu bent vieną panašumą matai į fermą ar gaujos bazę? Yra garažai, yra laužynas, didelis pastatas.. šneki ir totaliai nusišneki. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Lapkritis 25, 2016 Gražu tikrai, man labai patinka pastato paprastumas, dydis ir tai kas už jo. Labai tinka tie laužai, kranas galėtum pamapinti šitam servui mechų bazę, kadangi dabartinė negraži ir buginasi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ben'Ocetter 87 Parašė Lapkritis 25, 2016 Gražu tikrai, man labai patinka pastato paprastumas, dydis ir tai kas už jo. Labai tinka tie laužai, kranas galėtum pamapinti šitam servui mechų bazę, kadangi dabartinė negraži ir buginasi. Per maži mano skilai, kad mappinti serveriams Bet jeigu labai jau iš bėdos reiktų, galėčiau pabandyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
nenaudoju 1 Parašė Lapkritis 25, 2016 Vieta tikrai pasirinkta gera , rp serveriui tiktų tikrai šis darbelis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tousaint_Haddlow 57 Parašė Lapkritis 25, 2016 Atrodo lyg būtų statybininkai, nors šis mapas tokiam darbui ir tiktu. Nelabai patiko man, tačiau sekmės kituose architektūriniuose darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Leslie 0 Parašė Lapkritis 26, 2016 Man asmeniškai labai patiko, reali paprasta mechų bazė. Ko daugiau trūkstą? Nieko. Mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Francesco_Castelli 21 Parašė Lapkritis 27, 2016 Darbas ištikro yra gan toks paprastas,bet galima buvo ir rimčiau padaryti,bet vistiek sėkmės kurk toliau mapp darbus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Gruodis 18, 2016 TEMA RAKINAMA: • Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose