Ponaitis_Evaldas 32 Parašė Kovas 9, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponaitis_Evaldas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Deivis_Nike • Už ką buvote užblokuotas ?: Free • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Kovas 9, 2015 Užbanintas esi todėl, jog čytini, įrodymų pateikti negaliu, nes nespėjau nufilmuoti, bet, yra liūdytojas: Ecore. Tu buvai prie oro uosto, tada tu kaškaip atsiradai prie mano sabrės, pradėjai šaudyti, vėliau, mes tave nušovėme, o kaip nušoviau, tikrai, kaškas mane nužudė su čytu, jokio /kill nebuvo ir niekas manęs nenušovė, tik tu su čytais, beje, esi 3lvl admin'as, ir neturėtum čytinti, ir šaudyti. Beje, free mutinai mane, kaip per TeamSpeak mane iškoliojai tai eik tu *cenzūra*, aš tikrai, nesėdėsiu kaip koks liurbis, nieko nedarymas, užknisai grynai, visus mano bendragaujinius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Kovas 9, 2015 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose