Mantas 4.103 Parašė Lapkritis 20, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Best_Puffy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Aim • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=R3904lcE_K4&feature=youtu.be John_Gotti Lauris Drift Klicke peilis 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Lapkritis 20, 2016 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD koks aima? tu bent mano žiūrėjai info lentelė? kd nieko nerodėi? :DDDDD geras prikolas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Lapkritis 20, 2016 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD koks aima? tu bent mano žiūrėjai info lentelė? kd nieko nerodėi? :DDDDD geras prikolas. Kaip priklauso kulkų trajektorija nuo tavo info lentelės genijau? Modestas_Light Modestas Mlg 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Lapkritis 20, 2016 O kaip priklauso tavo *cenzūra*io dydis ir samp žaidimo genijau? AŠ netgi čytu neturiu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Lapkritis 20, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose