Enjoy_Kenas 49 Parašė Lapkritis 22, 2016 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Enjoy_Kenas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na mano įdėja tokia: Turėtu būti toks pat baras kaip ir maisto, tik vandens. Tai parduotuvėje ar kur nors pirkdami vandeni plastikinėje ar stiklinėje taroje, išgeria vandeni lieka tara, ta tara galima būtų priduoti taromate. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastu naujas bar'as ir galima būtų išsidribti pinigų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Aišku galima būtu naudoti ir gazuotus gėrimus ir pnš, naudoti ne tik stikline ar plastmasine taro, bet ir aliuminine (skarbonkes), galima būtų rasti lauke rasti išmestus butelius ir juos surinkti. ( žaidėjai išgeria galėtu išmesti, o kiti galėtu surinkti juos ir priduoti). Redaguota Lapkritis 22, 2016 Enjoy_Kenas Family_Boy Snowas'Y 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Lapkritis 25, 2016 Nu nemanau kad cia apsimoka toki dalyka daryt. Bet reiktu daugiau ta dalyka suredaguot nes kaskaip nelogiskai skamba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mard_Volli 20 Parašė Lapkritis 25, 2016 Jei įdėja būtų įgyvendinta ji mus dar vienu žingsneliu privestu prie realybes, ir tai yra puiku, žinoma už! Enjoy_Kenas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
M'Rashford 42 Parašė Lapkritis 25, 2016 aš siūlyčiau įdėti taromatą, o kurie dirbtų šiukšlininkai checkintu tuos konteinerius ten rastu taros ir ją galėtų priduoti. papildomos šaibos Enjoy_Kenas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
nenaudoju 1 Parašė Lapkritis 25, 2016 Ištikrujų jeigu būtų toke įdėja įgivendita tikrai būtų kaip realybėje ir pagyvintų žaidimą serveryje. Enjoy_Kenas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal_Sharan 340 Parašė Lapkritis 26, 2016 Uz,Patiko man sita ideja, manau bus kaip realiam gyvenime, Ir pagyvintu zaidima Mindaugas_Forte Enjoy_Kenas Furky_Farior 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose