Gordon_Specter 581 Parašė Kovas 11, 2015 Sveiki, nesenai grįžau prie grafikos darbų ir norėčiau nuomonių. Aš neesu ir nebebūsiu SAMP žaidėju, bet kadangi ankščiau buvau žinau, kad tai gera vieta rasti kritikų. Tad padariau kelis gif darbus šio serverio tema, lauksiu nuomonių. 1 darbas: 2 darbas: 3 darbas: 4 darbas: Ai ir čia mano logotipas, kurį dažniausiai dėsiu ant savo darbų: Ačiū visiems kas komentuoja ir kritikuoja mano darbus. Kenneth'Ferguson Adam_Nevada Arnis_Selfie 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Kovas 11, 2015 Sv iškrypėli :* Ką tu ? Gražu. Gordon_Specter 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Kovas 11, 2015 Sv iškrypėli :* Ką tu ? Gražu. Nk gaideli, kaip matau neapleidi sampo Hot_Anonymous 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Kovas 11, 2015 Na ką man dar čia pridurti pats žinai, kad esi mano gfx'eris gražuuuu Gordon_Specter Jason_Morrello Jack_White 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Martial 119 Parašė Kovas 11, 2015 Medikams kažką padaryk Mldc, gražūs darbeliai, liksi įvertintas. Gordon_Specter 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Kovas 11, 2015 Medikams kažką padaryk Mldc, gražūs darbeliai, liksi įvertintas. Jau varau urmu daryt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Kovas 11, 2015 cha gėjus... nerodo savo geriausio pagal mane darbo ( Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Kovas 11, 2015 cha gėjus... nerodo savo geriausio pagal mane darbo ( Tu py***as, pasilink šitą sau, čia bandymas buvo... John_Juske 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Kovas 12, 2015 Šaunus GFX darbai! Taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Kovas 12, 2015 Šaunus GFX darbai! Taip ir toliau. Ačiū, už nuomonę, nors ir freepostini Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adam_Nevada 2 Parašė Kovas 12, 2015 Kaip visada Mantai stebini savo darbais, nors atrodo paprastai, bet labai gražiai. Trečiajį užsidėsiu ant savo parašo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antoine_Braxton 2 Parašė Kovas 13, 2015 Adomaiti zdare. Gražus darbai. Like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Kovas 13, 2015 Tikrai gražūs darbai man patiko. šaunuolis kad padarei ir radai vietą kur jos sukelti. + rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Kovas 13, 2015 Wow na gražus judantis dar truputi Like. Manau sulauksim daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Kovas 13, 2015 Dėkoju už visus komentarus ir malonu, kad jums patinka mano darbai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Kovas 20, 2015 Teme nebe aktyvi ir nebe pildoma. Rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose