Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[Pasiūlymas serveriui] Unikali misijų sistema.

The_Nexar.

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar


✔ Koks tai pasiūlymas: Šis pasiūlymas yra unikaliai misijų sistemai kurią sugalvojau aš ir kitur nesu matęs (nereiškia kad kitur nėra).


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog parašius komandą /misijos žemėlapyje atsirastų vieta, dažniausiai skirtinga(tiesiog pickupas prie namo), atvyksti ten ir tau duoda misiją. Misijos gali būti tokios:


  • Apiplėšti random namą (namas nuostolių nepatirs, tačiau plė*cenzūra*as gaus 3 gaudomumo lygius vos įėjęs į namą ir policijai praneš, tuomet policininkas galės bandyti neleisti žaidėjui apiplėšti namo) - Įėjus į namą reikėtų ten laukti 30s, rašytų kad kraunami vertingi daigtai. Tuomet tiesiog reikėtų tas prekias nuvešti į misijos pradžios vietą. Žaidėjas sėkmingai įvygdęs misiją gaus 1500 - 2000€ (random būdu). Policininkas jį sustabdęs (nošoves vagį ir gražinęs vertingus daigtus atgal į namą) gaus 500€ į kišenę ir 100€ į darbo fondą iš vyriausybės.

 


  • Pagrobti random žmogų (kuris nėra kalėjime, naftoje, afk zonoje ir ne afk). Pagrobikas vos aktyvavęs misiją įgauna /pagrobti komandą bei gali įsodinti pagrobtajį į mašiną. Tuomet pagrobikas gauna 3 įtarimo, paskelbia policijai apie jo veiksmus ir policija gali išlaisvinti žmogų, jei pagrobėjas pristato pagrobtajį į misijos pradžią jis gauna 1000 - 1500€ atsitiktiniu  būdu. Pagrobtasis žaidėjas nukeliamas į Policijos Ofisą ir jam būna parašoma "Jūs buvote sėkmingai apiplėštas, parašėte skundą ir galite išeiti iš ofiso". Žaidėjas pinigų nepraras, tačiau jei jis pagrobimo metu atsijungs jam grės tokia pati bausmė kaip atsijungus surakintam.

 


  • Nušauti teisėsaugos narį (išrenkamas random būdu, būtinai turi turėti ginklus), tai tiesiog būtų dvikova 1x1 su teisėsaugos nariu, žaidėjo negalėtų surakinti ar patazinti, tačiau jei žudikas pralaimi jis automatiškai atsiduria 7 minutėm kalėjime, kaip už šaudymą į pareigūną. Jei visgi pareigūnas būna nušaunamas žudikas turi surinkti jo turtą ir ginklus ir nuvežti į misijos pradžią tuomet jis gauna nuo 1500 iki 2500€.

Visą informaciją žaidėjui ką toliau daryti, kokie jo tolimesni veiksmai rodys textdrawas panašus į apmokymų, bet kuriuo metu galima nutraukti misiją, ir dar manau reikia sukurti laiką misijai įvygdyti pvz 10min, jei nespėji - misija nepavyksta. Ir dar siūlau padaryti panašiai kaip per gta sa kad rodytų ten gražų raudoną tekstą jei misija nepavyksta ir žalią jei pavyksta. DEMESIO! MISIJA galima būtų vygdyti kas valandą, jei tuo metu kai nori užsakyti misiją rašant /misijos jau kažkas ją vygdo tuomet praneštų kad misija negalima, nes jei keli žaidėjai vienu metu vygdytų misijas teisėsaugai beveik nebūtų šansų....


 


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Žymiai padaugės veiklos paprastiem žaidėjam nesantiem gaujose bei padaugės veiklos teisėsaugai.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.