Dioba_Launch 129 Parašė Gruodis 6, 2016 Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dioba_launch 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Only_Fague 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Šiam žmogui daviau kelt ridą ant nrg tame viskas ok sako gal gali kelis eurus ant maisto elektros ir jai reiks nu ir va čia pasimoviau norėjau duot 20k bet pasibugino ar kažkas ir suvedžiau per daug nulių gavos taip kad pervedžiau 2mln jis atidavė nrg ir atsijungė viskas matos foto bet manau reiks tikrint logus 6 žinutėj matos kad prašo kelių k. ačiū. http://imgur.com/a/hfsHA Tiesiog_Robertas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 6, 2016 kaip tau gali bugintis skaiciai? ne mano bedos, kad duodi per daug as nekaltas nieko neapgavau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 6, 2016 (redaguota) as tau grazinau nrg rasei grazink as grazinau Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas) Redaguota Gruodis 6, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colis 35 Parašė Gruodis 6, 2016 (redaguota) tokius reik degint ant kalėdinio laužo, gražink geriau vistiek Rokas atims iš tavęs tas šaibas ir permes Diobai, negaišink savininku laiko Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (tokios apgavysčių temos - apgavikų, nukentėjusiųjų ar turinčių papildomų įrodymų diskusija. Savo nuomonės čia pateikti niekas neprašo) Redaguota Gruodis 6, 2016 Rage Assassin Snowas'Y Dioba_Launch 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Junior 57 Parašė Gruodis 6, 2016 (redaguota) Dioba kreipkis į pgr administraciją turėtų grąžinti pinigus. Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (tokios apgavysčių temos - apgavikų, nukentėjusiųjų ar turinčių papildomų įrodymų diskusija. Savo nuomonės čia pateikti niekas neprašo) Redaguota Gruodis 6, 2016 Adidas_Junior Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Blody_Sync 0 Parašė Gruodis 6, 2016 (redaguota) Čia dioba pats kaltas nežiuri kiek perveda tai čia jo pačio kalte . Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (tokios apgavysčių temos - apgavikų, nukentėjusiųjų ar turinčių papildomų įrodymų diskusija. Savo nuomonės čia pateikti niekas neprašo) Redaguota Gruodis 6, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 6, 2016 as nekaltas esu isvis kad tu tiek davei man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 6, 2016 (redaguota) nu as ir sakau Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas) Redaguota Gruodis 6, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 6, 2016 (redaguota) cia tavo zioplumas dioba Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (trigubas pranešimas) Redaguota Gruodis 6, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 7, 2016 Jei Rokas lieps gražinti, tai gražinsiu. Rokai, kai žiūrėsi temą parašyk ar grąžinti ar ne. Jei liepsi įkelsiu įrodymus kaip pervedžiau į banką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 7, 2016 Grąžink tuos pinigus be liepimo. Žinai, kad jie įgauti nepelnytai. Tikiuosi, kad viskas bus sutvarkyta iki šio vakaro. Dioba_Launch 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 8, 2016 šaibas turiu pas save jei Rokas parasys, kad gražinti, gražinsiu. )) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 10, 2016 Žaidėjas turi 24 valandas pervesti pinigus "nukentėjusiam" žaidėjui. Kitu atveju į visą šį reikalą įsikišiu ir nubausiu visus kaltus griežčiausia bausme. Išsprendus šią problemą be mano įsikišimo būtina įdėti nuotrauką, kuri įrodys, jog viskas išspręsta. Vycka_Flex Snowas'Y Rytis_Topsas 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 11, 2016 Pinigus pervedžiau, nežinau, kodėl nepasidarė įrodymai. Dioba, pats gali paliudyti, kad pervedžiau. Jis banke turėjo 5 milijonus, o dabar turi 7 milijonus. Žodžiu, net nežinau kas man užėjo, susigundžiau didele pinigų suma, bet pagalvojau, kam kenkti kitam, ir kam pasisavinti kito žaidėjo pinigus. Galite rakinti temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 11, 2016 (redaguota) Jau žinau, kodėl nepasidarė nuotrauka, aš buvau prisijungęs per sandboxą, projekte nebežaidžiu, buvau kitame serveryje, o į GREENSIDE jungiausi per sandbox programą, todėl per sandbox nuotrauka nepasidaro. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Gruodis 11, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 11, 2016 Dioba, pinigus gavai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Only_Fague 0 Parašė Gruodis 11, 2016 Kodėl tu neparašai, kad pinigus gavai? Nu nenori nerašyk, Rokas logus pažiūrės ir pamatys, kad pinigai buvo pervesti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dioba_Launch 129 Parašė Gruodis 11, 2016 Nebuvau namie nestradalink. Pinigus gavau rakinkit temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 11, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose