R_Smailys 107 Parašė Gruodis 6, 2016 ce kai dar mazas buvau ir mano tevs gerai vare c buga USA p.s ce ne mano videjo ka reik pamokyt sakikit Mantvis Daedo Mantas Klyčka Peilis 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colis 35 Parašė Gruodis 6, 2016 auto, animacija nejuda R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Get_Paid 501 Parašė Gruodis 6, 2016 trink citus vaiks, gausi ban Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 6, 2016 trink citus vaiks, gausi ban ce ne mano ce mano tevo jis senei gaves rcona siam serve Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Remyga 104 Parašė Gruodis 6, 2016 O žiūriu tėvas tavo pasikaustęs, o tai kada pralenksi? R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 6, 2016 O žiūriu tėvas tavo pasikaustęs, o tai kada pralenksi? pas ji fps daug +200 pas mane vaizdo plokse hujova [ackarikas esu] ir buna tik 10 fps Remyga 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misteris Pro 73 Parašė Gruodis 6, 2016 Svarbiausia kažką daryti ( dominacijos lygis highest ) R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 6, 2016 Svarbiausia kažką daryti ( dominacijos lygis highest ) zveris buvo jis afgane tarnavo puse kariu su cbugino veleu usa neturejo kulku ir taip baige tarnyba Ben'Ocetter Misteris Pro 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Drift 120 Parašė Gruodis 6, 2016 fake pagreitintas video JeremySantos R_Smailys 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 7, 2016 fake pagreitintas video Neeeeeee afgane irgi taip varydavo bet db zinya db baige tarnyba Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Gruodis 7, 2016 Manau, kad pagreitinai video nu, bet matau rodai pavyzdį tai sėkmės. R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Black 0 Parašė Gruodis 7, 2016 (redaguota) reported Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. Redaguota Gruodis 9, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 8, 2016 reported nebuk ziaurus krc pats nemoky c bug o kitys ozina... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve 9 Parašė Gruodis 8, 2016 Matau smooth aim ir auto naudojo tavo tėvas, bet žn pox, nesakysiu. Čj gaują turėjo, ane? Bet vienas pats gaujoj buvo, bet ir taip vagonus ir sandėlius ez paimdava. R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 8, 2016 Matau smooth aim ir auto naudojo tavo tėvas, bet žn pox, nesakysiu. Čj gaują turėjo, ane? Bet vienas pats gaujoj buvo, bet ir taip vagonus ir sandėlius ez paimdava. jo imdavo afganu vagonus su bombom Steve 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Take_Risks 47 Parašė Gruodis 8, 2016 Žiek mane nenušauk a ok? Grybauskaite, per *cenzūra*nute pavaryk geriau a ok Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Gruodis 8, 2016 Žiek mane nenušauk a ok? Grybauskaite, per *cenzūra*nute pavaryk geriau a ok ok tevui pasakysiu kad laikytu savo dgl uzrakinta p.s pakeisk cenzura nes isp bus xD p.s grybauskaites nevarau as varau tik Bin ladejo zmona Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Gruodis 25, 2016 Tema rakinama. Nuo paskutinio pranešimo joje praėjo 14 dienų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose