Edga_Bmw 110 Parašė Gruodis 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edga_Bmw • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Marcus_Rashford • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai (Tarpininkavimas) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : SPAUSKITĖ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kajuto Tasuke 9 Parašė Gruodis 7, 2016 Taip, Edga teisus, jis tarpininkavo, tokiems ir reikia ban. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
M'Rashford 42 Parašė Gruodis 7, 2016 Apie kauliukus, Kadangi daugėja apgavysčių žaidžiant /kauliukai su tarpininku (dažniausiai administratoriumi) privalau visiems viešai pranešti, jog apgavystės atveju administracija jums negrąžins nė cento, todėl galite nekurti temų pagalbos skiltyje, nes tai nieko nepakeis. Administracija tam ir yra padariusi limitą žaidžiant kauliukais, todėl prašom tų limitų ir laikytis, nes su savo tokiais žaidimais tik darote žaidimą lengvesnį naujokams, ką aš laikau problema. Nėra parašyta, jog negalima tarpininkauti kai kauliuką žaidžia. Niekas nebuvo apgautas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Gruodis 7, 2016 Apie kauliukus, Kadangi daugėja apgavysčių žaidžiant /kauliukai su tarpininku (dažniausiai administratoriumi) privalau visiems viešai pranešti, jog apgavystės atveju administracija jums negrąžins nė cento, todėl galite nekurti temų pagalbos skiltyje, nes tai nieko nepakeis. Administracija tam ir yra padariusi limitą žaidžiant kauliukais, todėl prašom tų limitų ir laikytis, nes su savo tokiais žaidimais tik darote žaidimą lengvesnį naujokams, ką aš laikau problema. Nėra parašyta, jog negalima tarpininkauti kai kauliuką žaidžia. Niekas nebuvo apgautas. Žmogau jeigu esi serveryje naujokas ne mano kaltė, Mafijos_Tėvas pranešė jog tarpininkauti draudžiama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
M'Rashford 42 Parašė Gruodis 7, 2016 Žmogau jeigu esi serveryje naujokas ne mano kaltė, Mafijos_Tėvas pranešė jog tarpininkauti draudžiama. Žmogau, jei esu naujokas reikia ir parašyti į taisykles, jog negalima tarpininkauti iš kur man žinoti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Gruodis 8, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose